Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van-e tartós megoldás hüvelygo...

Van-e tartós megoldás hüvelygomba ellen?

Figyelt kérdés
2009. aug. 16. 13:02
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

A legtartósabb, ha odafigyelsz ahigiéniára, az intim higiéniára is, szexuális partner, wc használat.

ORVOSI KEZELÉS

2009. aug. 16. 13:22
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
bélflórát is állítsd helyre. a visszatérő hüvelygomba gyakran a bélflóra nem megfelelő megléte okozza.
2009. aug. 16. 14:00
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
VAN!!!!Grapefruit csepp, nem műszűlas bugyik, tejsavas irrigálás,amikor erősebb a folyásod, napi fürdéskor Lactacyddal való mosakodás....
2009. aug. 17. 07:16
 4/10 anonim válasza:
70%
és ha cickafark fű teát iszol az is jó a lennti dolgokra a gyógyszerrel kombinálva.
2010. márc. 13. 15:05
 5/10 anonim ***** válasza:
Nálam a gynoxin hüvelykrém irtotta ki teljesen, és azóta elő sem jött. Nem túl olcsó, de egy tubus, legalább kétszeri kezelésre elég, nálam meg egy barátnőmnek csak ez vált be. Ráadásul recept nélkül kapható.
2010. júl. 27. 00:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, annyit hozzátennék, hogy nekem a grapefruit csepp, meg az irrigálás sem vált be. Nekem akkor alakult ki mikor elkezdtem fog.gátlót szedni...
2010. júl. 27. 00:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem is a fogigátló miatt jött ki, és több száz ezer forintomba került már, mire elmentem egy másik dokihoz (januárban) és ő javasolta Gynoxint, és nekem is ez a vény nélküli segített és még félig van a tubus. Azóta nem volt bajom, jah és márciusban abbahagytam a tabit is.
2010. júl. 28. 20:09
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Fura hogy mennyi mindenkinek a gyógyszer után jött ki, pedig az orvosok váltig állítják hogy nem amiatt van... Örülök hogy másoknak is segített a gynoxin. Nem értem miért kell a canestent ennyire reklámozni, mikor egy ősrégi sz@r, nekem az orvosok mindig azt akarták kiírni, de sosem használt.
2010. júl. 28. 20:51
 9/10 anonim ***** válasza:
akkor a normaflore is jó ha a bélflórát helyre kell állítani, plusz jó a kamillateás öblítés is?
2010. aug. 14. 10:30
 10/10 anonim ***** válasza:

nekem is a gyógyszer után jött ki, yasminelle és cypromix után, de nem is első hónapban hanem a 3-4 dikben

de a kanesten kombi három nap alatt segített

2010. aug. 17. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!