Van-e tartós megoldás hüvelygomba ellen?
Figyelt kérdés
2009. aug. 16. 13:02
1/10 anonim válasza:
A legtartósabb, ha odafigyelsz ahigiéniára, az intim higiéniára is, szexuális partner, wc használat.
ORVOSI KEZELÉS
2/10 anonim válasza:
bélflórát is állítsd helyre. a visszatérő hüvelygomba gyakran a bélflóra nem megfelelő megléte okozza.
3/10 anonim válasza:
VAN!!!!Grapefruit csepp, nem műszűlas bugyik, tejsavas irrigálás,amikor erősebb a folyásod, napi fürdéskor Lactacyddal való mosakodás....
4/10 anonim válasza:
és ha cickafark fű teát iszol az is jó a lennti dolgokra a gyógyszerrel kombinálva.
5/10 anonim válasza:
Nálam a gynoxin hüvelykrém irtotta ki teljesen, és azóta elő sem jött. Nem túl olcsó, de egy tubus, legalább kétszeri kezelésre elég, nálam meg egy barátnőmnek csak ez vált be. Ráadásul recept nélkül kapható.
6/10 anonim válasza:
Utolsó vagyok, annyit hozzátennék, hogy nekem a grapefruit csepp, meg az irrigálás sem vált be. Nekem akkor alakult ki mikor elkezdtem fog.gátlót szedni...
7/10 anonim válasza:
Nekem is a fogigátló miatt jött ki, és több száz ezer forintomba került már, mire elmentem egy másik dokihoz (januárban) és ő javasolta Gynoxint, és nekem is ez a vény nélküli segített és még félig van a tubus. Azóta nem volt bajom, jah és márciusban abbahagytam a tabit is.
8/10 anonim válasza:
Fura hogy mennyi mindenkinek a gyógyszer után jött ki, pedig az orvosok váltig állítják hogy nem amiatt van... Örülök hogy másoknak is segített a gynoxin. Nem értem miért kell a canestent ennyire reklámozni, mikor egy ősrégi sz@r, nekem az orvosok mindig azt akarták kiírni, de sosem használt.
9/10 anonim válasza:
akkor a normaflore is jó ha a bélflórát helyre kell állítani, plusz jó a kamillateás öblítés is?
10/10 anonim válasza:
nekem is a gyógyszer után jött ki, yasminelle és cypromix után, de nem is első hónapban hanem a 3-4 dikben
de a kanesten kombi három nap alatt segített
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!