A hüvelykúpon kívül van más megoldás a hüvelygomba kezelésére?
Vannak krémek és szájon át szedhető gyógyszer is, de nem véletlen, hogy a kúpot szokták elsőként ajánlani, hisz a krémnél kényelmesebb, a gyógyszer meg nem csak "helyben" hat, így nem túl egészséges. De a nőgyógyásszal meg tudod beszélni, mit adjon.
Miért kérdezed?
szűz vagy?akkor sem kell félni
én is az vagyok és többször használtam már kúpot
nagyon egyszerű feltenni mert csúszik
Ha többször fordul elő a gomba, érdemes belülről is tenni valamit, hogy a gomba ne érezze jól magát a szervezetedben.
Próbáld meg a Candida diétát!
A hüvelykúpot lefekvéskor helyezd fel, betéttel, és a reggeli tusolás után el is felejtheted a kellemetlenséget! :)
Szia! Ha a kúppal bajod van, én az irrigálást ajánlom neked. Ehhez én a Grape Vital cseppet szoktam alkalmazni, mivel nem mindig gomba az ami viszket. Ha bakteriális fertőzés, akkor a világ Canestenje se elég, mivel az csak gombára jó. Tegyél 7-15 cseppet egy langyos 100 ml vízbe, és a kádban fekve, mivel így lassabban folyik ki, lassan mosd ki a hüvelyt. Ez a Candidára és a Baktériumokra is jó! Nekem ezt a nőgyógyászom ajánlotta, és bevált!!
Jobbulást!
Anikó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!