Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A hüvelykúpon kívül van más...

A hüvelykúpon kívül van más megoldás a hüvelygomba kezelésére?

Figyelt kérdés
2010. okt. 19. 18:41
 1/8 anonim ***** válasza:

Vannak krémek és szájon át szedhető gyógyszer is, de nem véletlen, hogy a kúpot szokták elsőként ajánlani, hisz a krémnél kényelmesebb, a gyógyszer meg nem csak "helyben" hat, így nem túl egészséges. De a nőgyógyásszal meg tudod beszélni, mit adjon.

Miért kérdezed?

2010. okt. 19. 18:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Mert félek a kúptól :/
2010. okt. 19. 20:08
 3/8 anonim ***** válasza:

szűz vagy?akkor sem kell félni

én is az vagyok és többször használtam már kúpot

nagyon egyszerű feltenni mert csúszik

2010. okt. 19. 20:20
 4/8 A kérdező kommentje:
Egyszer már használtam 3 napig a kúpot, de nagyon kellemetlen volt és ezért próbálnék ki inkább mást.
2010. okt. 19. 20:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Mivel belül a hüvelyed fertőzött, nem igazán kerülhet el. Minden mást (tabletta, krém stb.) csak a kúp MELLÉ, kiegészítésnek írnak.
2010. okt. 20. 14:56
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha többször fordul elő a gomba, érdemes belülről is tenni valamit, hogy a gomba ne érezze jól magát a szervezetedben.

Próbáld meg a Candida diétát!

A hüvelykúpot lefekvéskor helyezd fel, betéttel, és a reggeli tusolás után el is felejtheted a kellemetlenséget! :)

2010. okt. 26. 07:11
 7/8 anonim válasza:

Szia! Ha a kúppal bajod van, én az irrigálást ajánlom neked. Ehhez én a Grape Vital cseppet szoktam alkalmazni, mivel nem mindig gomba az ami viszket. Ha bakteriális fertőzés, akkor a világ Canestenje se elég, mivel az csak gombára jó. Tegyél 7-15 cseppet egy langyos 100 ml vízbe, és a kádban fekve, mivel így lassabban folyik ki, lassan mosd ki a hüvelyt. Ez a Candidára és a Baktériumokra is jó! Nekem ezt a nőgyógyászom ajánlotta, és bevált!!

Jobbulást!

Anikó

2010. okt. 26. 10:36
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! =)
2010. okt. 26. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!