Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Segitene nekem valaki?

Antonia30 kérdése:

Segitene nekem valaki?

Figyelt kérdés
valaki abban segiteni hogy negyedik napja menstruálok,bár igy is egy hétell hamarabb jött meg,és ma mintha felerösödött volna a vérzésem.vagy az lehet hogy este feküdtem és felgyület a vérmert ahogy feláltam reggel éreztem hogy folyt ki a betétre és pisilésnél elég sok vér jött ki.szoval valaki esetleg segitenne nekem.voltam már többször orvosnál de semmit nemtaláltak,egyszer állapitották meg hogy van holyaghurut gyulladásom de én nemkezeltem ki mert nemszedtem rá gyogyszert pedig kellet volna.bár most megint érzem hogy a vizeletem is csip.esetleg lehet köze hogyha erösödne a vérzésem?pedig nekem öt napig szokott tartani a menstruáciom.amugy 32 éves vagyok
2012. nov. 21. 10:59
 1/1 anonim válasza:
Olyan nekem is szokott lenni,ha felállok folyik,vagy tampon levétele után is több van egy rövid ideig.A felfázáshoz szerintem semmi köze.De azzal orvoshoz kell menni.
2012. nov. 21. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!