Valaki segítene nekem? SOS!?
10.23.-án jött meg a menzeszem utoljára..
15éves vagyok és ma pedig 11.08-án ma reggel megint megjött.. nem szokott rendszeres lenni .. de most nem tudom mi van ilyenkor? !! arra is gondoltam hogy lehet azért mert tornázok edzem .. és has gyakorlatokat végeztem ebben az egész hétben rendszeresen 40hasprés,40gyertya .. és hasónlókat és fájt is ugy 2napig a hasam allja.. ugy mint amikor megjön.
és nem tudom hogy most mire gondljak ??
(szerintetek ez nem baj ????? megvagyok illyedve.:(( )
köszi..:)
csak ilyen nem szokott lenni és most nagyon meglepődtem mert szinte csak két hét telt el :OO !!
ez miért lehet.??:O :/ és akkor ne is várjam akkora amire kiszámoltam volnaa...?! :)
igen-igen .. :)
csak azon lepőrdtem meg h elmúlt és rá 2hetére újra megjött..:O
de ezek szerint ilyen az emberi test.:) !! ?
CSAK PETEÉRÉSED VAN, ELOLVASTAD AZ ELŐZŐ KOMMENTEKET?
KÖSSZ.
a szervezetnek kell regenerálódás,így biztosan nem jöhetett meg -.- miután elmúlik,már készülődik a szervezet petét érlelni,ha mondjuk tart egy hétig,14. napon van peteérés,és ha kiszámolod,6.-ra esik,de lehet nyolcadikán is..
min. 1 hét kell a petének hogy a méhedbe jusson,ha pedig nincs is ovud,akkor meg nem előbb jön,hanem ELTOLÓDIK. szóval,nem, nem jött meg!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!