Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Igaz, hogy a tampon nem...

Igaz, hogy a tampon nem egészséges?

Figyelt kérdés
most az osztályomban mindenki letett a tamponról, mert azt hallották h nem egészséges, és mivel csomó ideig benn van ezért kitágítja a hüvelyt, ami nem jó és időskoromban pedig ezért problémáim lesznek, meg inkontineciás betétet kell majd használnom, és az izmok tönkremennek bennt, meg nem egészséges, mert amikor felhelyezzük, akkor csomó baci kerül be, hiába mosunk kezet.... de én kb csak azt használok, éjszaka is, mer zavar h ha betétet használok, akkor úgy kell feküdnöm mit egy múmia, nem mozdulhatok semerre, mert átázok... sokkal praktikusabb a tampon, van amikor supert is használok, pedig nagyon pici vagyok, és fáj is amikor kiszedem, de engem nem zavar. szóval az a kérdésem, hogy ezek igazak, és csak azért nem hallunk ezekről a problémákról, hogy el tudják adni a tamponokat?

2012. nov. 20. 16:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az ókori Egyiptomban meddig éltek a nők, és mekkora volt a halandóság köztük? Szedtek fogamzásgátlót is?
2012. nov. 21. 08:20
 12/16 anonim ***** válasza:
Olyan 40 évig éltek kb.
2012. nov. 21. 08:21
 13/16 anonim ***** válasza:
55%
En sokaig hasznaltam kizarolag tampont, s vegul letettem rola. Pontosan nem tudom megmagyarazni miert, de sokkal jobban erzem igy magam. Konnyebben, gyorsabban zajlik le a menstruaciom. Ugy alapbol viszont semmi extra problemat nem okozott nekem, mar volt egy kis gyulladasom belul, de nem tudom bizonyitani, hogy a tampontol volt. Szerintem akkor hasznald, amikor muszaly, vagy nelkule nem erezned magad biztosnagban.
2012. nov. 21. 13:29
 14/16 anonim ***** válasza:
51%

15 éves korom óta használok tampont, eddig semmi problémát nem okozott. Nem bírtam elviselni a betétet, ráadásul versenysportoltam, így nem lett volna jó.

Inkontinenciát pedig hogy okozhatna, amikor a vizelet a húgycsőnyíláson keresztül jön???

2012. nov. 21. 14:19
 15/16 anonim válasza:
0%
szerintem egészséges ha már teljesen véres csinálhatsz teát!
2012. nov. 25. 22:37
 16/16 anonim válasza:
0%
nagyon finom erdei gyümölcsteát lehet csinálni belőle!.. :)
2012. nov. 30. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!