Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hallott valaki már ilyenről?...

Hallott valaki már ilyenről? Szerintetek ez igaz, vagy kamu?

Figyelt kérdés

beírtam egy kérdést nemrég -> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__364919

na már most ott van egy válasz, hogy az egyik lány barátjának az anyjáról kiderült, hogy ilyenje volt és nem lehet gyereke többet..

szerintetek??létezik ilyen?

2009. aug. 15. 19:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak poén :)
2009. aug. 15. 19:42
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kettő nem függ össze,.....mármint amit írt ott az utolsó....
2009. aug. 15. 19:43
 3/13 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem óriási marhaság. Azért, mert gombás lesz a körme, nem lehet gyereke? Haha

Nekem is volt már sárga, nem tudtam mitől. Többször is előfordult:

Volt, amikor a barnítókrém bement alá, tiszta sárga lett a körmöm. Amikor már nem használtam a krémet, el is múlt. Akkor jöttem rá a dologra.

Egy másik alkalommal pedig sokat cigiztem egy bulin, és tiszta sárga volt a körmöm másnap, de az is elmúlt.

Fateromnak meg tiszta gombás volt a lába, de kegyetlenül gisztustalaul nagyon, már azt hittem, hogy nem csak a körmét, de a lábujját is le fogják vágni, annyira kegyetlen volt, aztán vett egy krémet, kenegette vele, é 1-2 hét alatt teljesen elmúlt.

Nem lehet valakinek gyereke, mert sárga a körme vége? Nem tartom valószínűnek.

Egyébként a termálvízben sok az ásványi anyag, a medence falára is sok lerakódik, és maga a termálvíz is sárga általában, úgyhogy nem csoda, ha a körme is sárga lett.

2009. aug. 15. 19:49
 4/13 anonim ***** válasza:
A lábával csinál gyereket, vagy mi?XD
2009. aug. 15. 19:57
 5/13 anonim ***** válasza:
Ez nem kamu. Én vmeliyk nap halottam erről a tv-be (azt nem tudom melyik adásba) Elvileg meddőséged lehet ha utána hozzányúlsz a nemi szervedhez vagy akárhogy érintkezel vele. MŰTÉT KELL MIELŐBB
2009. aug. 15. 20:00
 6/13 A kérdező kommentje:
köszi nektek.. énis igy gondoltam.. am nekem szerintem nem gombás a körmöm mivel csak a termál vízben sárgás kicsit.. de azért veszek majd egy olyan gomba megelező krémet vagy ceruzát amit ajánlottak:)
2009. aug. 15. 20:00
 7/13 A kérdező kommentje:

de milyen műtét, ha nem gombás a körmöm ??!!!!

és nem nyúltam utána a nemi szervemhez se..

2009. aug. 15. 20:02
 8/13 anonim ***** válasza:
Én nem is mondtam hogy gomba. Az egyfajta meddőséget okozó baktérium Keress rá a neten ha nekem nem hiszel. Egyénként fürdésnél biztos áttelepedtek a nemi szervedre
2009. aug. 15. 20:24
 9/13 A kérdező kommentje:

kerestem de nem találtam.. csak azt, hogy vitaminhiány miatt lehet sárga pl..

adj nekem linket légyszi

2009. aug. 15. 20:26
 10/13 anonim ***** válasza:
de nincs ilyen, az csak ijesztget az a válaszoló.
2009. aug. 15. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!