Hallott valaki már ilyenről? Szerintetek ez igaz, vagy kamu?
beírtam egy kérdést nemrég -> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__364919
na már most ott van egy válasz, hogy az egyik lány barátjának az anyjáról kiderült, hogy ilyenje volt és nem lehet gyereke többet..
szerintetek??létezik ilyen?
Szerintem óriási marhaság. Azért, mert gombás lesz a körme, nem lehet gyereke? Haha
Nekem is volt már sárga, nem tudtam mitől. Többször is előfordult:
Volt, amikor a barnítókrém bement alá, tiszta sárga lett a körmöm. Amikor már nem használtam a krémet, el is múlt. Akkor jöttem rá a dologra.
Egy másik alkalommal pedig sokat cigiztem egy bulin, és tiszta sárga volt a körmöm másnap, de az is elmúlt.
Fateromnak meg tiszta gombás volt a lába, de kegyetlenül gisztustalaul nagyon, már azt hittem, hogy nem csak a körmét, de a lábujját is le fogják vágni, annyira kegyetlen volt, aztán vett egy krémet, kenegette vele, é 1-2 hét alatt teljesen elmúlt.
Nem lehet valakinek gyereke, mert sárga a körme vége? Nem tartom valószínűnek.
Egyébként a termálvízben sok az ásványi anyag, a medence falára is sok lerakódik, és maga a termálvíz is sárga általában, úgyhogy nem csoda, ha a körme is sárga lett.
de milyen műtét, ha nem gombás a körmöm ??!!!!
és nem nyúltam utána a nemi szervemhez se..
kerestem de nem találtam.. csak azt, hogy vitaminhiány miatt lehet sárga pl..
adj nekem linket légyszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!