Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem nő a mellem? Hormonz...

Miért nem nő a mellem? Hormonzavaros vagyok 14 évesen?

Figyelt kérdés
Nagyon tanácstalan vagyok mert az osztályban már mindenkinek van melle csak nekem nincs és még nem is jött meg. Nem arról van szó hogy kicsi hanem hogy nem kezdett el nőni. Egy kicsit érzékeny olykor-olykor és ennyi is. Nem akarom hogy nagyok legyenek úgy ugrálnék örömömben ha 70A lenne a méretem, teljesen meglennék elégedve... Júniusban lettem 14 most van a pályaválasztási év és félek hogy mire középsuliba megyek még akkor se kezd el nőni. Miért van ez? Lehet hogy valami baj van velem? Van olyan nő akinek felnőttkorára sem éri el a mellmérete a 60A-t? Lehet hormonzavaros vahyok? Sokan mondják hogy ez normális csak későnérő vagyok de nagyon rosszul érzem magam e miatt. Baj van velem?:(

2012. nov. 18. 21:48
1 2
 11/12 anonim válasza:
Szia én 12 éves vagyok és én sem vagyok megelégedve a saját méretemmel. Persze most majd mindenki azzal fog jönni hogy jajj 12 évesen minek neked mell!Meglehet hogy régen ez nem volt probléma. De nekem van az osztályból a legkisebb, és utálom amikor ilyen célozgatásokat tesznek rá.Sokan azért kérdeznek ilyet 13 évesen mert nekik kicsi a nemtom hányas A méret. NEKEM MÉG ANNYI SINCS HOGY BELERAKJAM EGY KOSARAS MELLTARTÓBA!!! Szóval nem értem minek ezen aggódni 13 évesen...... örülnél neki hogy van annyi méreted nekem annyi sincs.És ezért néha utálom magam.
2014. okt. 22. 18:03
 12/12 Pepuska válasza:
szia. mint ahogy látom ez 3 éve történt és most lehet olyan 17 körül..én is ugyanígy vagyok vele. elkezdett nőni a mellem de nagyon nagyon kicsi..egyáltalán nem látszik az osztályban meg már mindenkinek nagy. én is el vagyok keseredve emiatt.nem tudom mit tegyek..elég vékony vagyok a súlyomat meg jobb ha le sem írom..szóval nyugi nem csak te voltál egyedül 14 éves korodban hogy nem nő a melled..ja és még én se menstruálok. 13 múltam.7.-es vagyok.és nagyon rossz így nekem hogy nem tudok olyan lenni mint a többi lány. :/
2015. jan. 12. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!