Fáj a mellem. Mi lehet a baj? Többi lent.
Figyelt kérdés
3 havonta szoktam önvizsgálatot végezni, éppen egy hete volt esedékes. És bizony észrevettem a jobb mellem külső felső részén egy csomót, akkor még borsó, mára babszem nagyságú. Sőt, inkább olyan mintha egy "cső" lenne, ami meg van dagadva. :O Mozgatható, ha hozzáérek fáj. Ja és egy icipicit nőtt is a mellem, de amúgy máshova is híztam, mert hízókúrán vagyok. Szóval nem biztos, hogy összefüggésben van.
Mindenképp elmegyek orvoshoz, csak megvárom míg megjön, és utána. Szerintetek mi lehet ez? Azért félek..
2012. nov. 11. 23:58
1/6 A kérdező kommentje:
Ja és amúgy mielőtt elkezdett fájni tök elfeküdtem egy csomó mindenem. De azok már nem fájnak, attól nem hiszem, hogy lehet baja, de megjegyzésként ideírtam. :D
2012. nov. 12. 00:04
2/6 A kérdező kommentje:
19 vagyok
2012. nov. 12. 00:09
3/6 anonim válasza:
Mikor fogsz menstruálni? Ha pár napon belül, akkor lehet, hogy amiatt. Nekem is 20-21 éves koromban "alakult ki", hogy az addig simán érzékeny mellemen lesz egy csomó, ami majdnem fáj, aztán ahogy megjön, ez el is múlik. Elvileg ez normális, legalábbis az én orvosom szerint. De természetesen lássa orvos, ne hagyd annyiban. Félni valószínűleg nincs mitől, a rosszindulatú daganat nem szokott fájni.
4/6 anonim válasza:
Ha mensi után is ott van még mindneképp menj orvoshoz.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, kb 3 nap múlva fog megjönni.:)
2012. nov. 12. 18:22
6/6 A kérdező kommentje:
aztiii, és tényleg elmúlt:)
2012. nov. 18. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!