Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 16 éves vagyok és szinte...

16 éves vagyok és szinte nincs is mellem, ami azt jelenti hogy még igazából topot se tudok felvenni mert tényleg semmi, és szerintetek fog még nőni?

Figyelt kérdés
mert a családomban mindenkinek nagy van kivéve édesanyámat , de mindenki azt mondja hogy a testalkatomat a nagymamámtól örököltem, de neki nagy van (és ennyi idős korában már rég volt neki melle).Tudom hogy sok ilyen kérdés van de annyira szomorú vagyok e miatt :(((
2012. nov. 11. 17:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
ne legyél szomoru én nemszeretem a nagy melleket a kicsi formásakat szeretem
2012. nov. 11. 17:12
 2/11 anonim ***** válasza:
De ő azt mondta hogy neki SEMMI sincs.
2012. nov. 11. 17:22
 3/11 anonim ***** válasza:
30%
Most már nem nagyon fog nőni.Anyám második férjének a lánya ilyen,hogy totál lapos. Olyan melltartót húzott ami kivan tömve később elment plasztikai sebészhez és egész formás cicit csinált neki nem látszik,hogy nem az övé.
2012. nov. 11. 17:22
 4/11 anonim ***** válasza:
33%
nembaj attol még jo és biztos hoyg valami van még ha szuk is de az a jo ha feszul,megkostolnálak
2012. nov. 11. 17:23
 5/11 anonim ***** válasza:
29%

Esetleg ha késöbb szedsz majd fog,gátlót attól lehet nőni fog egy picit,de hát ilyen az alkatod nem tudsz vele mit kezdeni sajnos.

Plasztika ha ennyire el vagy keseredve,de nem 16 évesen.

2012. nov. 11. 17:24
 6/11 anonim ***** válasza:
30%
milyen plasztika szegény gyereknek ilyet mondtok én nekem attol még tetszik
2012. nov. 11. 17:25
 7/11 anonim ***** válasza:
45%

egyél sok ösztrogént tartalmazú ételt (pl. szóját) vagy nem tudom. ha fog. gátlót akarsz szedni,akkor jó. de van a neten olyan szer,amitől megnőhet a melled és bizonyított hatása is van.

a melled a menzeszedtől is függ.mióta van meg? ha nagyon rég óta,akkor nem valószínű hogy magától meg fog nőni.

2012. nov. 11. 19:06
 8/11 anonim ***** válasza:

Gimiben volt egy osztálytársam: kb. 155-160 cm volt, úgy 40 kg, botsovány és elől-hátul töklapos. Megszülte a gyerekeit, és most kb.90 kg, és hatalmas mellei vannak. Na? :)

Ne keseredj el: a "semmi mell" nagyon kényelmes. Vegyél push up melltartókat és érezd jól magad.

Ne mérd magad másokhoz, még családtagokhoz sem: más a genetikájuk. Lehet, hogy csak későn érő vagy és még nőhet a melled.

Ugye, valaki a nagymellűek közül sokat cikiz azzal, hogy neked "csak" ez vagy az van? Ha igen, akkor szépen el kell küldeni a fenébe. Ne mérjen magához, mert az önzés. Te ilyen vagy, ő pedig olyan. Mindenkinek az a legjobb, ha el tudja magát fogadni olyannak, amilyennek Isten megteremtette.

2012. nov. 11. 21:32
 9/11 anonim ***** válasza:
31%
Nőhetnek még a melleid, de kis mellel is lehetsz nagyon szép! :)
2012. nov. 12. 06:25
 10/11 anonim ***** válasza:
szerintem cukiha 1 csajnak kicsia melle
2012. dec. 3. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!