Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Jó-e a háztartási ecetsav...

Jó-e a háztartási ecetsav hüvelyöblítésre? Természetesen hígítva.

Figyelt kérdés
Tudom, a tejvas lenne a megfelelő, de az jó drága.
2012. nov. 18. 21:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Milyen célra szeretnéd használni?

Egyébként a joghurtról is olvastam, hogy jó erre (élőflórás, 1-2 ek+1-2 csepp teafaolaj).

Elvileg mindegyik a hüvely megfelelő ph-ját segítené. Az ecet is savas, ugyebár, meg a hüvely is. Adagolásra vonatkozóan talán egy feminás cikkben találtam valamit...De már nem emlékszem, ne haragudj. Guglit ajánlom figyelmedbe.

2012. nov. 22. 15:47
 12/14 A kérdező kommentje:
Intim dologgal nem szívesen hozakodik elő hivatalos helye, úgy is csak kinevetik, ha kiteszi a lábát az ajtón. Régebben gyakran küszködten hasonló problémával, és egyszer az orvos azt mondta, hogy jobban válogassam meg a partnereim, azóta magam kúrálom magam, ha szükséges, csak hát igyekszem minél olcsóbban. Engem ne alázzon meg senki. A kérdés feltevésem magyarázatául.
2012. nov. 24. 18:31
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Tudom ,hogy már régi kérdés volt ,de kb 4 hónapja vettem gyógyszertári tejsavat(ugyanerre a célra) kb 400 ft-ért a patikában!Nem tudom ,te hol laksz ,de nem hiszem ,hogy olyan drága lenne!

2013. febr. 2. 00:01
 14/14 Kerolány2 válasza:
A szappanok illatos tusfürdőket hagyd el.Szappantól esetleg gombás leszel.Amúgy gyógyszertárban vény nélkül van kúp amit ha használsz.Szoval nem megeszed,hanem alulhasználod akkor az kifertőtlenit csak párnap és jól leszel.
2024. ápr. 1. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!