Jó-e a háztartási ecetsav hüvelyöblítésre? Természetesen hígítva.
És hogyan jutottál arra, hogy tejSAV helyett ecetSAVval öblíts?
Úgy gondolod SAV-SAV, úgyis mindegy?
Hát, kérlek ez a kettő csak annyiban hasonlít egymásra, mint az IDD KI és a VIDD KI!
Ha pl. vizeletről van szó, nem mindegy, hogy milyen parancsot kapsz hozzá, nem igaz? ;)
Nem, nem voltam orvosnál, eltaláltad. Már évekkel ez előtt sem úsztam meg 3000 ezer alatt egy ilyen látogatást.
Közmunkás vagyok, írjam a bérem? Úgyis tudja mindenki. Gyerekeket taníttatok, igaz, csak kettőt. Csodálkoztok, hogy kísérletezek, hogyan tudnám minél olcsóbban megoldani. Én nem találom olyan borzalmas ötletnek. Mindenki elmondta a véleményét, de senki sem támasztotta alá magyarázattal, hogy miért ne. Ha valaki meg is magyarázná!
Laktacid, amiről írt egyikőtök, is marha drága. Biztos, hogy van valamilyen természetes szer is, nagyanyáink sem a nőgyógyászhoz minden mindenért.
Mondjuk, ha a háziorvos is felírhatná a gyógyszertári tejsavat, az jó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!