Már 10 napja van meg a menzeszem! Kinek volt hasonlóan így és mikor mult el?
Figyelt kérdés
Már csak pecsételő de akkoris megvagyok ijedve..már 10napja tart..és nekem kb 5-6 napos szokott lenni ugy hogy már 5-ik napja szinte már pecsételővérzés sincs.. most már a 10-ik napnál tartok de még mindig megvan vagyis pecsételő de akkoris idegesít és kellemetelen.. 10napja szedek fogamzásgátlót köze lehet hozzá?? visszamenjek a nőgyógyászhoz?? mit tegyek?? KINEK VOLT VALAMI HASONLÓ PANASZA VALAKI ÍRJON2012. nov. 17. 11:42
1/6 anonim válasza:
Igen, 10 nap után mindenképpen el kell menni nőgyógyászhoz! Ha hétfőig is lesz, akkor ne várj tovább semmiképpen! :)
2/6 A kérdező kommentje:
a nőgyógyász csak kedden rendel ,tehát akkor elmegyek hozzá..de az még 3nap.. :S
2012. nov. 17. 11:47
3/6 anonim válasza:
addig ne szedd tovabb.en is pont ugyanigy vagyok mint te.tegnap irtam is ki kerdest.1o napja verzek,a gyogyszertöl,en hetfön megyek dokihoz,ma mar nem veszem be a gyogyszert,igy gondolom ujbol verezni fogunk,de majd elmulik,csak ne szedd tovabb.mert ez nem normalis.
4/6 anonim válasza:
milyet szedsz?nem diane35-mart attol nekem sem mult el.normalis esetben 5-6 nap alatt el kene mulnia a menzesznek
5/6 anonim válasza:
Nekem egyszer 14 napig tartott, de azért mert akkor még nem állt be rendesen.
6/6 A kérdező kommentje:
Corenelle fogamzásgátlót szedek, hát szedem tovább végülis. keden minden kiderül már ígyis úgyis mindegy szerintem csak nagyon felzavarta bennem a dolgokat , most kezdtem el elöször életemben szedni fogamzásgátlót 18évesvagyok. remélem már elmúlik ez a fránya pecsételős vérzés..
2012. nov. 18. 01:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!