A menzeszem már 9-ik napja tart! Lehet valami baj?
Figyelt kérdés
nekem max 5-6 napos szokott lenni, úgy hogy az 5-ik napon már szinte semmi sem szokott jönni... Most már a 9-ik napnál tartok és még mindig jön... Szerintetek köze lehet ahoz, hogy fogamzásgátlót kezdtem el szedni pontosan 9napja vagyis az első menstruációm napjátol kezdve..mert az orvos ezt utasítottta hogy menzesz 1. napján kezdjem el. Szerintetek ez normális hogy még mindig megvan ??2012. nov. 15. 14:16
1/3 anonim válasza:
Biztos hogy nem normális, nekem fogamzásgátló maximum pecsételő vérzést okozott, de 9 nap elég sok ha amúgy 5 napos.
2/3 A kérdező kommentje:
az enyém is pecsételő, de mit tegyek?? menjek vissza a nőgyógyászhoz?
2012. nov. 17. 11:39
3/3 anonim válasza:
Igen mindenféleképpen nőgyógyásszal beszéld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!