Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor jön meg a menzeszem?

Mikor jön meg a menzeszem?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok mindjárt 14 és nem akar megjönni nem várom csak egy kicsit idegesít h minden tünetem megvan : egy éve van folyásom,szőrösödöm ott ahol kell , és a mellem is megindult hangulat-változások meg minden és engem csak az zavar hogy minden tünet erre utal de nem jön meg ne értsétek félre nem várom csak zavar.

2012. nov. 12. 20:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Teljesen normális dolog, nem vagyunk egyformák. Ismerek olyan nőt, aki már 11 évesen menstruált, de olyat is, akinek csak 18 éves korában jött meg először. Szóval nyugi!
2012. nov. 12. 20:16
 2/4 anonim ***** válasza:

ha nem várod,akkor ne is foglalkozz vele. nekem is úgy tűnt,hogy valami gátolja benne,de aztán hopp...

mi az,hogy nem akar jönni? talán írásos kérvényt nyújtottál be neki és elutasította? xd

ha akarod,ha nem,ha fel vagy rá készülve,ha nem,ha zavar,ha nem,akkor is egyszer meg fog jönni. és hidd el,akkor fog,amikor nem számítasz rá! régen én sem értettem,hogyan értik ezt,de most már tudom! tanulj belőle!

(tavaly hasonlót én is kiírtam és ahogy olvashatod,csak 1 év múlva jött meg,14 évesen,pedig nem vagyok későn érő!)

üdvözlehelletem! :)

2012. nov. 12. 20:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Az nem baj, ha várod, mert örökké úgysem lehet megúszni! Akkor már inkább próbálj majd együtt élni vele, és fogadd el az élet természetes részének, viszont 16 éves korodig nem kell aggódnod, ha nem menstruálsz! :)
2012. nov. 13. 07:13
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :) :D
2012. nov. 13. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!