Van még remény, vagy fejtsem el a B-s melleket? Hol találhatnák melltartót?
Hol veszed a 65/A-t? Nekem is az kellene, kifogytam a 70-esből.
Egyébként nyugi, a melled kb. 18-20 éves korodig még nőhet,
és még azután is változik.
Hízás, fogyás, terhesség (van akinek akár két kosárméretet is nő és meg is marad a szoptatás befejezte után is; van, akinek viszont szoptatás után még kisebb lesz), változókor. Mind befolyással van a méretre.
Köszi a tippet, majd benézek oda. ;)
Az remek, hogy nem frusztrál annyira és hogy a párodnak is bejön. :)
Egyébként arra, hogy teljesen kitöltsd az A-t szerintem jó esélyed van. Még a B sem esélytelen.
Nekem 21 évesen is csak AA volt, és most is van olyan fazon, amiből nagy rám az A is. De az évek alatt azért formásodott, alakult és én is megbarátkoztam vele.
Mondjuk a jó melltartó még mindig kihívás. :)
Igazság szerint, sehol. Csak a kalkulátorok alapján tudtam, hogy AA kellene, ha forgalmaznák valahol (13 éve voltam annyi, mint te :). Akkoriban még sokkal kisebb volt a melltartóválaszték. A-t is alig lehetett kapni.).
Pamut topokat hordtam, illetve én is örököltem egyet (A-st), ami egy kicsit behorpadt, de jobb volt, mint a semmi. :)
E-bay-en egyébként elég jókat árulnak. Még nem vásároltam, mert szeretem felpróbálni, de ha máshol nem lelsz...
a tescoban lehet kapni aa-s méretűeket. nekem onnan van és nem is nyom benne a merevítő. persze,már egy kicsit kicsi,nem is hordom,de kényelmes is volt,árban is jó, és még anyám meg is jegyezte hogy milyen formás cicijeim vannak benne,pedig egyáltalán nem az :( egy picit nőtt azóta,de nem sokat.
nekem meg épp az a bajom,hogy valakinek a kicsi mellei is lehetnek formásak,mert pl osztálytársamnak is olyan,viszont az enyém átlagos méretű,de azt hiszik kicsi mert nem úgy néz ki a melltartóban,mint lenne is benne valami! pedig annyira nem is pinduri :s szóval én most arra gyúrok,hogy formás legyen.
Az itteniben nincs, pedig többször kerestem.
Itt a legkisebb: 70/A.
Én a vaterán heti rendszerességgel vásárolok, megbízható, és ha valami mégsem jó, eladom, így veszteni való nincs
65A-s melltartók:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!