Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van még remény, vagy fejtsem...

Van még remény, vagy fejtsem el a B-s melleket? Hol találhatnák melltartót?

Figyelt kérdés
3 éve menstruálok, fejlett vagyok, kivéve egy testrészemet: még az A-s melltartót sem töltöm ki teljesen. A kislányoknak való, dupla A-s melltartómat kinőttem, bár az a pont nekem való méret. 162 cm vagyok, 50 kiló, tehát kórosan sovány sem. Édesanyám magas, és nagyon vékony alkat, mellben szerintem pont jó: A a kosármérete. Semmit sem örököltem tőle testben - inkább apukám vonala vagyok, ott a nagy mell(C,D) alapfeltétel. Én megelégednél az A kosárral. Fogásra tetszik, mert feszes, és szép a formája aránylag, de nem találok rendes melltartót, a push-up melltartó is szánalmasan állnak rajtam... :( ( Egyébként a körméretem 70, de inkább 65/A-t hordok. )

2012. nov. 16. 19:41
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Jaj, azt elfelejtettem írni, hogy a melleim 11 éves koromban kezdtek el nőni, nagyon-nagyon lassan. Most vagyok 15.
2012. nov. 16. 19:43
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Hol veszed a 65/A-t? Nekem is az kellene, kifogytam a 70-esből.

Egyébként nyugi, a melled kb. 18-20 éves korodig még nőhet,

és még azután is változik.

Hízás, fogyás, terhesség (van akinek akár két kosárméretet is nő és meg is marad a szoptatás befejezte után is; van, akinek viszont szoptatás után még kisebb lesz), változókor. Mind befolyással van a méretre.

2012. nov. 16. 20:19
 3/11 A kérdező kommentje:
Women's secretben volt, push-up melltartó, überkicsi, és úgy néz ki benne, mintha lenne mellem... :) Barátom meg is jegyezte, hogy mikor nőtt meg ennyire, szerencsére jót nevettünk, neki tetszenek a melleim... :)
2012. nov. 16. 20:49
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Köszi a tippet, majd benézek oda. ;)

Az remek, hogy nem frusztrál annyira és hogy a párodnak is bejön. :)

Egyébként arra, hogy teljesen kitöltsd az A-t szerintem jó esélyed van. Még a B sem esélytelen.

Nekem 21 évesen is csak AA volt, és most is van olyan fazon, amiből nagy rám az A is. De az évek alatt azért formásodott, alakult és én is megbarátkoztam vele.

Mondjuk a jó melltartó még mindig kihívás. :)

2012. nov. 16. 21:25
 5/11 A kérdező kommentje:
És te AA melltartót hol találtál? Csak mert az enyém egy barátnőmé volt ( hát igen, nekem kezdett el hamarabb nőni, és most ő már B-s cicfixet hord, nyáron kicsit önbizaloncsökkentő... :) ), és sajnos szétszakadt, agyonhordtam, amúgysem volt már túl szexi...
2012. nov. 16. 21:30
 6/11 anonim ***** válasza:

Igazság szerint, sehol. Csak a kalkulátorok alapján tudtam, hogy AA kellene, ha forgalmaznák valahol (13 éve voltam annyi, mint te :). Akkoriban még sokkal kisebb volt a melltartóválaszték. A-t is alig lehetett kapni.).

Pamut topokat hordtam, illetve én is örököltem egyet (A-st), ami egy kicsit behorpadt, de jobb volt, mint a semmi. :)

E-bay-en egyébként elég jókat árulnak. Még nem vásároltam, mert szeretem felpróbálni, de ha máshol nem lelsz...

[link]

2012. nov. 16. 22:17
 7/11 anonim ***** válasza:

a tescoban lehet kapni aa-s méretűeket. nekem onnan van és nem is nyom benne a merevítő. persze,már egy kicsit kicsi,nem is hordom,de kényelmes is volt,árban is jó, és még anyám meg is jegyezte hogy milyen formás cicijeim vannak benne,pedig egyáltalán nem az :( egy picit nőtt azóta,de nem sokat.

nekem meg épp az a bajom,hogy valakinek a kicsi mellei is lehetnek formásak,mert pl osztálytársamnak is olyan,viszont az enyém átlagos méretű,de azt hiszik kicsi mert nem úgy néz ki a melltartóban,mint lenne is benne valami! pedig annyira nem is pinduri :s szóval én most arra gyúrok,hogy formás legyen.

2012. nov. 16. 22:24
 8/11 anonim ***** válasza:

Az itteniben nincs, pedig többször kerestem.

Itt a legkisebb: 70/A.

2012. nov. 16. 22:41
 9/11 anonim ***** válasza:
49%
Fogadd el a cicijeid olyannak amilyenek, mert egyrészt még nőhetnek, másrészt meg senki nem lesz semmivel értékesebb attól, hogy nagy melle van, és Te sem vagy semmivel sem kevésbé jó azért mert Neked kicsik a melleid! :)
2012. nov. 17. 06:56
 10/11 anonim válasza:

Én a vaterán heti rendszerességgel vásárolok, megbízható, és ha valami mégsem jó, eladom, így veszteni való nincs

65A-s melltartók:

[link]

2012. dec. 3. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!