Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális, ha egy 14 éves...

Normális, ha egy 14 éves lánynak nincs melle?

Figyelt kérdés
Nincs semmi, csak kb. 1 cm-es kiemelkedés...de azon kívül semmi..ez normális?
2012. nov. 14. 20:55
 1/5 anonim ***** válasza:
42%
Még normális, még nőhet, ha majd 20 éves korodbansem lesz, nagy/nagyobb akkor vagy beletörődsz vagy plasztikáztatsz, de még ebben a korban ne foglalkoz az ilyesmivel.
2012. nov. 14. 21:02
 2/5 anonim ***** válasza:
lehet, h csak későn érő típus vagy. ennyi idősen nekem se nagyon volt még, 16 éves koromig nem is volt szükségem még melltartóra sem. akkor jött a változás,már van és nem is pici, szóval még csak az sem biztos, h kismellű leszel, ha esetleg emiatt is aggódnál :)
2012. nov. 14. 21:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, most megnyugodtam. Csak mert a többi osztálytársamnak már nagy, de nekem még semmi...:/
2012. nov. 14. 21:10
 4/5 anonim ***** válasza:
igen normális, van akinek nem is lesz nagyobb de ez a ritkább ugyhogy a tiéd is fog még nőni.
2012. nov. 14. 22:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, normális és pont azért, mert még nem felnőtt nő vagy, hanem egy 14 éves serdülőlány. Van aki előbb fejlődik, van aki később, de az is teljesen normális!
2012. nov. 15. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!