Normális, ha egy 14 éves lánynak nincs melle?
Figyelt kérdés
Nincs semmi, csak kb. 1 cm-es kiemelkedés...de azon kívül semmi..ez normális?2012. nov. 14. 20:55
1/5 anonim válasza:
Még normális, még nőhet, ha majd 20 éves korodbansem lesz, nagy/nagyobb akkor vagy beletörődsz vagy plasztikáztatsz, de még ebben a korban ne foglalkoz az ilyesmivel.
2/5 anonim válasza:
lehet, h csak későn érő típus vagy. ennyi idősen nekem se nagyon volt még, 16 éves koromig nem is volt szükségem még melltartóra sem. akkor jött a változás,már van és nem is pici, szóval még csak az sem biztos, h kismellű leszel, ha esetleg emiatt is aggódnál :)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, most megnyugodtam. Csak mert a többi osztálytársamnak már nagy, de nekem még semmi...:/
2012. nov. 14. 21:10
4/5 anonim válasza:
igen normális, van akinek nem is lesz nagyobb de ez a ritkább ugyhogy a tiéd is fog még nőni.
5/5 anonim válasza:
Igen, normális és pont azért, mert még nem felnőtt nő vagy, hanem egy 14 éves serdülőlány. Van aki előbb fejlődik, van aki később, de az is teljesen normális!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!