Van olyan pasi, akinek tetszik, ha egy lánynak nincs melle?
21:34 vagyok
De ha egy srác szerelmes beléd akkor nem a melledet nézi,na jó azt is de ha szeret akkor nem zavarja.
ha máskor nem, szülés után meg fog nőni, és valószínűleg nem fog lógni pár gyerek után, mint másnak, mert nem fog annyira megereszkedni a bőr
amúgy pedig addig: egyetértek vele, hogy ha a srác szeret, úgy tetszel neki, ahogy vagy
A kis cicik vékony alakról tanuskodnak, és arra nagyon buknak a pasik. Valószínűleg azt fogják nézni, mennyire jó, hogy nincs feneked sem. :)
A nyáron táborozni voltunk, és volt ott egy nagyon vékony lány is. A srácok mind azt mondták, az ideális nőnek akkora feneke van, mint annak a lánynak, és akkora melle, mint nekem (elég nagy), de mert nekem nagy a farom, a másik lánynak meg nincs cicije, így igazándiból egyikünk sem tökéletes.
Szóval, mindenkiben van szép, benned biztos az, hogy nincs farod...bennem meg, hogy van cicim. Ez mindkettőnknek elég vígasztaló, nem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!