Fog nolni a mellem? 16 eves vagyok. Es szinte nincs mellem, nagyon zavar mert korulottem minden lanynak nagy melle van
11 eves koromban mar megjott ennek ellenere alig van mellem..polon keresztul szinte semmi sem latszik belole
arra gondoltam hogy talan szedhetnek fogamzasgatlot (baratom is van masfel eve),de ez nagyon idegesito hogy elol deszka hatul lec vagyok :(( ...
Még huszonéves korodig nőhet. Utána már csak a test változásait követi (fogyás, hízás, öregedés).
Ez alkati és örökletes kérdés is, kinek mekkora van.
Lehet valaki csont sovány nagy mellekkel és lehet duci igen pici mellekkel. Mondjuk a jellemező az, ha valakinek nagyon deszka típus a teste, a melle is az.
Egyébként meg ha barátod van és így ismert meg, így kedvelt meg, ahogyan most kinézel, akkor nincs semmi gond.
És hidd el, nem minden a testiség, a belső sokat többet számít.
Szia!
Én is kis mellű vagyok, pedig anyukám nem az. Úgy látszik, ezt apai ágról örököltem, az ottani nőrokonoknak megfelelően. :)
14 évesen semmi sem volt, aztán csak iperedett valamit a középsuli végére, elérve a 75A vagy 75B méretet. Nagyon befolyásolni nem lehet, max plasztikai műtéttel.
A párom viszont elégedett vele, mert a kicsi, de formás melleket szereti.
(Most, viszont hogy babát várok és nagyon megnőttek, szabályosan zavarnak. Furi, hogy nagyok, és majd kiesnek a melltartóból. Úgy látszik, semmi sem jó igazán :)
Üdv!
Szia!
Én ugyan így voltam mint te, annyi különbséggel hogy nekem 13 évesen jött meg... én is elég sovány alkat voltam (vagyok, de mostanra azért kiformásodtam)
én 16 évesen kezdtem el fogamzásgátlót szedni, lehet hogy attól , de nekem elkezdett nőni a mellem, na nem túl sokat, most is "kicsi" (párom szerint pont tökéletes), 75-80B-s, de kerek és formás... Szóval hidd el fog ez még változni, 16 éves koromig én is tök "lapos" voltam, mostanra meg elégedett vagyok azzal ami van, ez még mindig jobb mintha nagy lenne és tök lógós... De a fogamzásgátlót azért ajánlanám (már csak a biztonság végett is) - a gumi könnyen kiszakad és máris ott a baba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!