Negativ teszt megis kesik? Baba lenne?
Figyelt kérdés
Az elmult honapokban mindig rendszeresen megjott a menstruaciom. Azonban mostani kesik... Csinaltam 2 napja tesztet ami negativ lett. Akkor megis mitol? Jobb lenne ha elmennek nogyogyaszhoz? Vagy egyszeruen a stressztol kesne?2012. nov. 14. 20:00
1/5 anonim válasza:
Sok mindentől lehet(stressz, hízás, fogyás, sport, időjárás,kései peteérés stb),várj még pár napot, aztán ha semmi akkor menj dokihoz
2/5 anonim válasza:
Az előttem szólónak igaza van, annyit tennék hozzá, hogy a tesztek is csak egy bizonyos szintig megbízhatóak. Függ az esetleges terhesség "korától" (általában egy bizonyos hormon szint felett jeleznek) és attól is, hogy valóban a reggeli első vizeletből (ebben a legkoncentráltabb a hormon) végezted e el a tesztet. Érdemes a tesztet is megismételni néhány nap múlva.
3/5 A kérdező kommentje:
Reggel vegeztem. Elmeletileg ez a teszt mar azt is kimutatja h. hany hetes lehetnek.... Mindenesetre legkesobb penteken megismetlem. Koszonom a valaszokat!
2012. nov. 14. 20:36
4/5 anonim válasza:
Ismételd meg a tesztet. Aranyszabály, hogy a tesztek negatív irányban tévedhetnek, tehát, ha negatívat mutat, attól még lehetsz terhes, főleg, ha túl korán csináltad meg.
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat.
2012. nov. 15. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!