Orsi34 kérdése:
6 teszt negatív akkor nem lehetek terhes ugye nem egy időbe csinalt tesztek es 8napig véreztem most?
Figyelt kérdés
nem lehetek terhes ugye?2012. nov. 1. 19:02
1/9 anonim válasza:
Ezek szerint van izgulni valód.
Valószínűleg nem vagy terhes.
2/9 A kérdező kommentje:
2 hete csinaltam a 6dikat akkor nem ugye?
2012. nov. 1. 19:08
3/9 anonim válasza:
Remélem nem az aktuális szex után csináltad?
Kell párnap, hogy kimutassa, kell a beágyazódás.
ElsŐ vagyok
4/9 anonim válasza:
Ha meg jött a havid akkor 99,9%hogy nem vagy terhes.
5/9 A kérdező kommentje:
1 het re ra csinaltam es negativ lett es megis jott
2012. nov. 1. 20:28
6/9 anonim válasza:
mire egy hétre? A teszt az elmaradt mensi utántól mutatja ki biztosan. Vagyis kb 2 héttel az együttlét után. Elöbb nem. Csak nem árt ha tudod....
7/9 A kérdező kommentje:
de nekem nem maradt el megjott augusztus ota 3szor rendesen most is megvolt 8 napig akkor nem lehetek nem ?
2012. nov. 1. 20:38
8/9 A kérdező kommentje:
augusztusba a párommal óvszer nélkül sexeltunk. 5 teszt negatív lett a menstruációm megjött ídőben az utolsó tesztet ráadásul az után egy héttel csináltam.megcsinaltam a 6dik tesztet az most volt 2 hete es az is negativ lett es megint megjott 8 napot volt meg.igy mar vilagosabb lehet a kerdes csak nem hagyta a rendszer h ezt igy feltegyem.igy lehetek terhes?
2012. nov. 1. 20:53
9/9 anonim válasza:
Első vagyok Valószínűleg nem vagy terhes.
Kezdj el szedni fogamzásgátlód, mert ha minden hónapban ezt fogod végig csinálni egy tök stresszes csaj leszel. Magadért keress valami jó megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!