Ez már az lehet? Hogy mondjam el?
Figyelt kérdés
Ma észrevettem h barna folyásom van ami eddig nem volt és volt benne egy kis vér is? ez már menstruáció lehet? mert ha igen ez az első :S és ha az hogy mondjam el anyunak?? segitseteek!!!2012. nov. 14. 18:15
1/7 anonim válasza:
Igen, ez már a menstruáció. Kezdetben lehet, hogy csak barnás váladék ürül. Nyugodtan menj oda anyukádhoz, és négyszemközt mond el neki, hogy nagylány lettél, megjött a menstruációd. Nincs ebben semmi szégyellni való. Szerintem örülni fog!!
2/7 anonim válasza:
én annyit mondtam h "anya megjött" :DD
azt kész xd nem kell túlspilázni :)
3/7 anonim válasza:
Igen,ez már a menstruáció.Nincs ebben semmi szégyellnivaló.
"Anya megjött" Ennyi.
4/7 anonim válasza:
Mutasd meg neki egyszerűen. Hány éves vagy?
5/7 anonim válasza:
én úgy csináltam hogy levettem a bugyim, odavittem és megkérdeztem hogy 'anya mi ez??' persze tudtam hogy mi az csak így nem volt annyira kínos:)
6/7 anonim válasza:
Ez a világ legtermészetesebb dolga. "Anya, menstruálok!"
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :) am 12vagyok :D
2012. nov. 15. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!