Hogy mondjam el neki, hogy ezért nem lehet?
Húgyhólyag és vesemedence gyulladásom volt.Szedtem rá antibiotikumot és 1 hete elmúlt.De szerintem valami fertőzést kaphattam,nagyon viszketek és égek. Az orvos csak jövőhéten tud fogadni. Még véletlenül sem akarok bármit átadni a barátomnak,ezért nincs is szex. Már 5 napja csak magyarázkodok hogy miért nincs,ő meg már magát hibáztatja.
Hogy mondjam el neki hogy összeszedtem valami fertőzést? Mégcsak 4 hónapja vagyunk együtt,nagyon rendes amúgy,de tudom hogy a pasik irtóznak a hüvelygombától és társaitól.
20/L
De lökött vagy...
Szerinted egy srácnak mi esik rosszabbul? Ha mondanak neki egy teljesen logikus és elfogadható indokot arra, hogy miért nincsen szex. Vagy az, hogy folyton lepattintják mondvacsinált indokokkal?
Azt hiszed, hogy nem fog többet hozzádérni? Ugyan már...
Ilyenből nem szabad problémát csinálni. Azt is megmondod neki, ha begyulladt a torkod, és ezért nincs csók, nem?
Inkább menj el másik dokihoz és kezeltesd ki magad. Igazából ennyi idő alatt kb már jól is lennél... a dokiddal meg beszélj majd, akut probléma esetén a minimum lenne, hogy soron kívül fogad, nem pedig hagy szenvedni..
gyógyszertárban vegyél canestent,hogy ne viszkess
pasinál meg jó próba,hogy mit reagál...ha megértő,akkor oké,ha nem épp az,akkor láthatod hogy nem hosszútávra való
az nem fertőzés, az antibiotikumtól felborult a hüvelyflórád egyensúlya, valószínűleg
mond neki pl. ezt (közel áll az igazsághoz), ez nem fertőzés, nem tudod átadni sem, de gondolom amúgy se megy a dolog, mert fáj, mint írtad, egy normális pasi ezt teljesen megérti (a fertőzést is megértené)
Antibiotikumos kezelés után nekem mindig előjött a gomba.
Orvosnál is voltam,kaptam kencét meg kúpot,a kencével a páromat is kezelni kellet.Egyszerüen szóltam neki hogy ez van,kenned kell neked is függetlenül attól hogy nincs semmi tünete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!