Hogy mondjam el neki, hogy ezért nem lehet?
Húgyhólyag és vesemedence gyulladásom volt.Szedtem rá antibiotikumot és 1 hete elmúlt.De szerintem valami fertőzést kaphattam,nagyon viszketek és égek. Az orvos csak jövőhéten tud fogadni. Még véletlenül sem akarok bármit átadni a barátomnak,ezért nincs is szex. Már 5 napja csak magyarázkodok hogy miért nincs,ő meg már magát hibáztatja.
Hogy mondjam el neki hogy összeszedtem valami fertőzést? Mégcsak 4 hónapja vagyunk együtt,nagyon rendes amúgy,de tudom hogy a pasik irtóznak a hüvelygombától és társaitól.
20/L
Rém egyszerű: a hüvelyben tejsavbacilusok és gombák élnek, ideális esetben a tejsavbacik vannak túlsúlyban.
Az antibiotikum mellékhatásként ezeket a jó bacikat kinyírja, ezért a gomba elszaporodik, problémát okozva.
Ezt így mondd el a barátodnak, kérd meg, hogy kísérjen el nődokihoz, ahol neki is kérjél kenőcsöt. Bizony vissza tud így is fertőzni, mert rajta tünetmentesen megtapadnak a gombák, rajtad (benned) meg gondot okoz.
A férjem nekem megértette, vesemedence gyulladásom is volt (dettó szétszedte a hüvelyflórát), de én már egy sima tóban úszkálástól is össze tudok ilyet szedni. A kezelés alatt pedig eleve nem javasolják a nemi életet, ez jellemzően néhány nap szokott lenni (kenőcs kívülre, hüvelykúp belülre).
Én simán megérteném és elfogadnám.
30/ff
Amúgy meg, ez olyan,mint amikor nekem nőtt egy gennyes pattanás a lábaim között(igen,ott, a rúd közepén)... nyilván ilyenkor is tabu a szex, ott ráadásul kinyomni se lehet(legalábbis én nem engedném meg senkinek), kenőccsel kezelgettem és elmúlt...
de amíg volt,addig nem kívántam semmi ilyesmit...
ha normális a pasi, elfogadja és tudomásul veszi,ha nagyon normális,akkor még együttérzéséről is biztosít(sajnál),de a minimum az, hogy elfogadja...
Amúgy 4 hónap után ÉN még nem bonyolódnék intimebb dolgokba... persze félreértés ne essék, NEM az ellenkező oldal,a prűdek társaságába tartozom és NEM mondom azt se, hogy házasság előtt nincs szex... egyszerüen a 4 hónap nekem ehhez kevés... az az kapcsolat első évfordulója előtt(a 8-9.hónap táján) már részemről sincs akadálya...
Na de ez a te dolgod,ami a kérdésedre a választ illeti, mégegyszer: ezt egy normális pasi simán tudomásul veszi, mitöbb megérti...ha nem,akkor én egyenesen azt mondanám, hogy hagyd ott...
Köszi!!
SZerintem csak én félek elmondani neki, 2 éve volt egy here műtéte,meg múltkor hasmenése volt és ő nevetve meséli nekem ezeket a dolgokat.
Bármilyen orvos írhat fel ilyeneket. Azért ne önhatalmúlag válassz recept nélkülit, mert több gombafaj van, nehogy másra valót vegyél. A doki biztos - bármilyen nődoki, magán vagy sztk-s.
Ha a barátod is ilyen lazán veszi ezeket a dolgokat, akkor nyugodtan mondd el neki. Ha úgy könnyebb, akkor a száraz biológiai tényekre szorítkozz.
Miért kell ebből ekkora ügyet csinálni? Akár uszodában is el lehet kapni bármilyen fertőzést, ez nem azt jelenti, hogy igénytelen vagy, a pasik meg nem undorodnak...
Az én barátom teljesen megértő volt, együtt mentünk dokihoz, utánanéztünk, hogy milyen fertőzésem van, tudta, hogy nyilvános wc-től volt, mert egyszer ráültem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!