Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak? Hogyan mondjam...

Mit csináljak? Hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés
Helló.! megjött, és nem tudom hogyan mondjam el anyának... ilyen dolgokról sose beszéltünk és ráadásul holnap indulunk nyaralni (a tengerre) és azt nem szeretném kihagyni... valami tanács.? 12L
2012. júl. 20. 10:15
 1/6 anonim ***** válasza:
"Anya, megjött a menstruációm!" Ez ilyen egyszerű.
2012. júl. 20. 10:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Viszont ha fürödni akarsz, akkor azt csak tamponnal teheted!
2012. júl. 20. 10:19
 3/6 A kérdező kommentje:
Most éppen nincsen itthon, szerinted küldjek neki sms-t.?
2012. júl. 20. 10:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Ha ma hazamegy, akkor is ráérsz elmondani neki, de mindenképpen mondd el, mert ha véletlenül jön rá, akkor rosszul fog neki esni, hogy nem bízol benne annyira, hogy ilyen fontos dolgot megossz vele!
2012. júl. 20. 10:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyébként arra gondoltam, hogy strandon nem lehet tampon nélkül fürödni menstruáció alatt. Az első 3 válasz írója vagyok.
2012. júl. 20. 12:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyszerűen mondd el neki. Büszke lesz rád. Ideje elkezdened beszélgetni vele, mert lesznek dolgok, amiket csak vele tudsz majd megbeszélni, és vele is érdemes...
2012. aug. 2. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!