Nekem soha nem lessz?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nincs mellem és már kezdem teljesen elveszíteni a nőiességemet.Későn érő típus voltam amugy is azt mondták majd meg fog nőni nem nőtt azt mondták majd ha gyerekem lesz majdnem 5 hós a kislányom és semmi mellem nincs. 20 éves leszek megnőhet ez még? A párommal több mint 3 éve vagyunk együtt de elég cikinek tartom hogy reggel feveszem a push upos melltartót este meg leveszem és semmi nincs ott.2012. nov. 13. 11:41
1/3 anonim válasza:
20 éves vagy???
Azt hittem 12-14 éves. Már csak azért is mert a LESZ szót lessz-nek írtad (igazi szarvas hiba)
meg azért mert 20 évesen már rég rá kellett volna jönnöd, hogy a mellméret bizony genetikai adottság. Ha a családodban a nők kismellekkel vannak megáldva ,akkor bizony neked sem lesz soha nagy melled. Legfeljebb plasztikai műtéttel. 20 évesen már véglegesen kialakul a szervezetünk. Így ha eddig nem nőtt, akkor már nem is fog, legfeljebb ha hízol akkor hízhatsz mellre is.
2/3 anonim válasza:
Csak annyit tudok mondani, hogy ne keseredj el, mert a szépség nem a mell méretén múlik. :) Ha a párod igazán szeret, akkor neki is pont az a véleménye, mint nekem. :) Ja, és én is pasi vagyok. :)
3/3 anonim válasza:
Kedves első hozzászóló: a szarvashibát szarvas hibának írni, na az az igazi szarvashiba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!