Kislányomnak hüvely mútétje lessz? Megtortént valakivel már ilyen?
Figyelt kérdés
Sziasztok,Vivien 5 éves,esti krémezkedésnél kicsit jobban bekukkantottam oda...,de nem tettszett a látvány,más mint az én huvelyem,nem hagyott a dolog reggel kivittem korzetihez,megállapította szuletési rendellenesség nem olyan a ,,lyuk,, mint amilyennek kéne lennie nem 1 nagy hanem 3=4 kicsi olyan hártyás,beutalt gyermek nói dokihoz,múteni kell plasztika..volt már valakinek hasonló dologban része?2012. aug. 15. 21:47
2/6 anonim válasza:
Megesett már a történelemben, viszonylag gyakori, de előbb észre szokták venni, pl. pelenkázásnál. Könnyebb is újszülött korban segíteni rajta. Bocsi, de figyelhettél volna kicsit jobban.
3/6 anonim válasza:
Ezt előbb is észre lehetett volna venni.
4/6 A kérdező kommentje:
Lehet,,de senki sem vizsgállgatja a gyermeke huvelyét belul.Abszolúlt nem volt feltúnó pelenka cserénél sem meg még a dokik sem vették észre...
2012. aug. 16. 11:19
5/6 anonim válasza:
Ezt a gyerekorvosnak lett volna kötelessége ellenőrizni már újszülött kortól. Előző voltam.
6/6 anonim válasza:
Jaj szegeny dragam... nem is tudom hogy keszitenem fel a mutetre az en lanyomat ha neki lenne ilyen problemaja.. Nagyon remelem hogy nem hagy majd benne vmi rossz elmenyt ez az egesz. Megkerdezhetem hogy mennyire belul van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!