Meg fog jönni az első menstruációm?
Eleinte lehet ilyen barnás menstruációs váladék. Vegyél tiszta fehérneműt és tegyél be egy betétet. Lehet, hogy pár óra múlva már rendes vérzés lesz. Készülj rá.
Ez normális, minden rendben van veled, ne aggódj.
te már szeptember óta menstruálsz! :DD ez a második! előfordul,hogy csak barna folyásként,vagy alvadt vérként jelentkezik,de normális! gratulálok nagylány,üdvözöllek a klubban! :)
nekem speciel már rögtön vér volt,de barna pacnival kezdődött!
száz szónak is egy a vége: MEGJÖTT A MÁSODIK! HAMAROSAN RENDES VÉR IS LESZ. ÍRJ,HOGY MILYEN!
14L,too ;)
mondtam,hogy általában alvadt vérként jelentkezik -.- anyámnak is az első ilyen volt,egy hétig csak barna.(azt hitte a hátsó feléből jött,mert csak barna volt)
vagy csak annyira gyenge a menzesze,hogy csak barnázgat. normális,hallottam már ilyenről. megjött neki,én elhiszem.
jaj,hát akkor már megjött! nem kell már izgulni. ha a wcpapír véres volt,akkor már menstruálsz!
grat! :)
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!