Hanyadikos voltál, amikor megjött? Mi volt a reakciód?
én 8.-os vagyok és vártam.
ti?
előző vagyok. biztos ő is örült neki!!:) az én nagyim meg nem akarta elhinni: "tééééényleg?" :D)
amúgy ne ijedj meg ha neked is feketés/nagyon sötét lesz a vér, sokaknak van ilyen (nekem is :S) :)
figyelj, ilyeneket ne írj le. ez gusztustalan. megértem, hogy te most ennek örülsz, meg ez újdonság neked. igen, velem is megtörtént ez. szerintem nem olyan nagyszám. majd,ha túl leszel az első szexen, és rendszeresen élsz szexuális életet akkor másképp gondolkozol majd. :)
szóval ilyen undi dolgokat ne írj le ... minden csaj tudja, hogy működik ez. nem kell megosztani itt velünk.
13 voltam. És vártam, mert az osztályban a többi lánynak már nagyrészt megjött. Nem volt semmi gáz, mert otthon anyuval előtte már sokat dumáltunk erről, szóltam neki, hogy na, úgy néz ki, hogy megjött (csak kevés barnás-pirosas maszat volt sz első nap) és kész.
24/N
14-es!
válaszodtól nem lettem okosabb!tudom,hogy nem nagy szám,mert hirtelen nem is örültem neki,csak miután leesett,hogy most megjött.
szerintem meg ha ennyire finnyás vagy,akkor ne is olvass ilyen kérdéseket. most mit kell undorodni a vértől? a saját kaksidtól meg persze nem undorodsz,amikor még láthatod törlés közben is... ott a piros x a jobb felső sarokban vagy bal oldalon a 'vissza' gomb, mellesleg. a
a többieknek köszi! :)
Jó felfogás, nem kell ezt a témát tabunak nézni.:) Természetes dolog. Amúgy nekem még nem jött meg, de már vannak rá jelek, hogy hamarosan menstruálni fogok.:)
És nem undorító szerintem a vér...
hatodikos ballagásomon jött meg..kicsit furcsa volt..
de tudtam már, hogy mi az mert az osztályomból már sok mindeninek meg volt. Anyumnak pedig nem is mondtam el rögtön csak néhány nappal utána annyira nem éreztem szükségesnek,hogy tudjon róla.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!