Hanyadikos voltál, amikor megjött? Mi volt a reakciód?
én 8.-os vagyok és vártam.
ti?
nem voltam még 11sem. (április 12-én jött meg, május 25.-én töltöttem volna be.
iszonyatosan görcsöltem, és mikor bementem mosdóba, láttam, hogy "barna a bugyim". Elképzelni sem tudtam mi bajom van, ezért szaladtam anyához, aki elmondta, hogy és mit kell csinálni, és hogy mi is történt... "nagylány lett a kislányból". :) így visszagondolva, szerencse, hogy itthon történt.:)
15/L
6.-os voltam, még nem vártam, nagyon fiatal voltam még. Csak 11 éves.
17/L
11 éves voltam és a nagymamámhoz mentünk. Ott elmentem pisilni és ott láttam hogy olyan a bugyim. Ns anyukám mondta nagyimnak: Úgy tűnik ez a kislány azért jött ide hozzád, hogy nagylány legyen.
Nos utána utáltam mindent és sírtam mert nem akartam ezt
Nekem 8. előtt nyáron :D Augusztus 20-án mellesleg.
Reakcióm,hát semmi, végül is örültem,de már számítottam rá,nem volt meglepi. :)
16/L
köszönöm a válaszokat!
nekem még csak a második lesz,de már a folyásom is igazolja,hogy ebben a hónapban megjön :Đ
nekem először nem is esett le,hogy az az,mert már lesz*rtam,hogy velem úgyis kicsesz az élet és csak későn fog. szóval előbb jött,mint vártam *-*
nekem 13. szülinapom után 3 nappal :D nem vártam, előtte nem is volt barna folyásom... kimentem pisilni, láttam h egy pici vérfolt van a bugyimon, rögtön elmondtam anyának (" Anya, szerintem megjött... :"D " Mire ő: "Jaj de jó!! " xd)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!