Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok, akik az osztálytársukkal járnak/jártak! Ti hanyadikos korotokban jöttetek össze és hogyan?
Sokáig "kerülgettétek" a másikat, vagy rövid időn belül jöttetek össze? Mennyi ideig tartott, vagy mennyi ideje vagytok együtt? Ki kezdeményezett? Hogyan "jelzett" az osztálytársatok, hogy többet szeretne tőletek? Korotokat és nemeteket is írjátok oda, köszi!:)
Még annyit, hogy a személyes tapasztalaitok alapján leírnátok az előnyöket és hátrányokat?
Nos, én az osztálytársammal járok. 12.-ben jöttünk össze, azaz bő 4 hónapja.
Igazából kb. egy éve lettünk barátok, addig nem igazán beszéltünk. Bírtuk egymást, semmi bajunk nem volt, de nem különösebben érdekelt, meg én se őt. Aztán tavaly úgy alakult, hogy barátnőimmel nagyon kevés közös órám volt, viszont a mostani barátommal, meg egy másik osztálytársammal sok. Aztán szép lassan összehaverkodtam velük, rengeteget beszéltem velük, főleg a barátommal :) Aztán feltűnt, hogy a haverság kezd több lenni :D Elutaztam áprilisban egy hétre külföldre, és azt vettem észre, hogy igencsak hiányzik :) Mikor visszatértem, méginkább éreztem, hogy ebből lehet valami. Április legutolsó napjaiban összeszedte magát (elég visszahúzódó volt egyébként, még nem volt barátnője, meg nekem se barátom), és elhívott "randira" :D Ez még kicsit ilyen "béna" randi volt, nem volt teljesen egyértelmű, hogy annak szánta-e, mindenesetre beszélgettünk, és jól éreztük magunkat. Május elején elmentünk moziba, akkor már megölelt :D Aztán érettségi előtti napon, 9-én találkoztunk, akkor csókolt meg végül, és kért meg, hogy legyek a barátnője :D (Előző nap hazakísért, és kaptam szájrapuszit :$ )
Előny, hogy kiválóan tudunk együtt tanulni és leckét írni (ő kitűnő tanuló, néhány dologban meg én tudok neki segíteni, jól össze tudunk dolgozni) és elég sokat tudunk együtt lenni :D
Hátrány nálunk nincs :D Eddig egyszer volt, hogy felidegesítettek, és olyankor senkit nem tolerálok, akkor ne szóljon hozzám senki, és szegény próbált velem kedves lenni, akkor picit irritált, hogy egyáltalán ott volt, de ez az én hülyeségem, egyébként meg elvonultam és lenyugodtam :DD
Arra kell vigyázni, hogy iskolában tessék mellőzni a nyáladzást :D Én is legszívesebben ölelgetném egész nap, de suliban próbáljuk 0-ra redukálni a fizikai kontaktust - az nem oda való :D
A mi osztályunk egyébként nagyon komoly, most van 3 pár :D volt még egy, de ők szakítottak, de haverok maradtak, nincs gáz :D
Nincs ezzel semmi gond, csak tudni kell kezelni. :)
18/L
hát úgy volt hogy a mostani barátom félévkor jött át a mi sulinkba, egy teljesen másik városból. a második félévben nem volt semmi, a nyáriszünet is eltelt, aztán szeptembertől kezdett valahogy kialakulni az egész, lassan egyre jobban megtetszettünk egymásnak. aztán volt a sulinkban ilyen "bankett" vagy minek is mondjam és azon kellett keringőzni, és felkért hogy akkor táncoljak majd vele. heti 2 táncóránk volt, és egyre jobban közelkerültünk egymáshoz.Aztán egszer elhívtam magunkhoz pár havert filmezni és nagy nehezen őt is elhívtam, aztán pénteken a filmezésen beszélgettünk egy csomót és elmondtunk hogy nagyon tetszünk egymásnak meg minden, aztán az arra rákövetkező kedden kérte meg hogy "járjunk" :)) és mostmár 7 hónapja vagyunk együtt.
hát az előnye az volt hogy rengeteget láttuk egymást.
hátrány, hááát kicsit talán az osztálytársak előtt titokbantartás, de aztán úgyis rájöttek, igazából nem volt belőle ügy.
most meg másik városban tanulunk, és csak hétvégén tudunk találkozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!