A rákszűrés eredményét honnan tudom meg?
Figyelt kérdés
Ma voltam dokinál rákszűrésen, és csak annyit mondott hogy nem lát semmi rosszat... de semmi konkrét eredményt nem mondott.. de azt se, hogy honnan fogom megtudni azt.. be kell mennem? vagy küldenek valamit postán?
Aki tud segítsen pls... :)
2009. aug. 13. 12:28
1/4 anonim válasza:
Általban postán küldik ki az eredményt. Az is benne van a levélkében, hogy minden ok-e, vagy vissza kell menni a dokihoz.
2/4 anonim válasza:
Meg kellett volna kérdezni a dokitól, mert helye válogatja. Van ahol kiküldik postán, de én a dokihoz szoktam pár hét múlva érte menni.
3/4 A kérdező kommentje:
Akkor várok vagy két hetet hátha kiküldik postán... ha nem akkor bemegyek inkább...!:)
Köszönöm szépen!:)
2009. aug. 13. 12:37
4/4 anonim válasza:
nekem a dokim azt mondta hogy 3-4 hét múlva meglesz az eredmény, és hogy hozzá kell visszamennem, de ez tényleg sztem helyfüggő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!