Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hány hét után küldik meg a...

Hány hét után küldik meg a rákszűrés eredményét?

Figyelt kérdés
Úgy beszéltük meg a dokimmal, hogy a rendes éves szűrés, amiben mindent néznek, rák, hpv stb. után csak akkor hív fel, ha rossz az eredmény. Két hét telt el, még nem keresett. Akkor megnyugodhatok?
2010. nov. 25. 20:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Nálunk 2 hét.
2010. nov. 25. 20:45
 2/6 anonim válasza:
45%
Én sosem kapok eredményről értesítést. De egyéb vizsgálatoknál viszonylag hamar jeleznek, ha baj van. Gondolj a vérvételre...ott is másnapra meg van az eredmény. Ha magán doki, akkor lehet, hogy nem sieti el. De ez már elég sok idő.
2010. nov. 25. 20:45
 3/6 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

voltam véradáson is, ott mennyi idő után szólnak, ha van valami baj?

2010. nov. 25. 22:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem jön értesítés 2 héten belül, akkor nincs baj. Csak akkor értesítenek, ha baj van.
2010. nov. 26. 07:32
 5/6 anonim válasza:
Vérvételnek az eredménye ált. -ban másnap már megvan. Nekem a magánúton is másnap küldik az eredményt. Legkésőbb 3 nap múlva. Ha nem magán, akkor neked kell értemenni.
2010. nov. 26. 21:07
 6/6 A kérdező kommentje:

a nődoki magán.

de nem vérvételen, hanem véradáson voltam. és ott is azt mondták, hogy csak akkorszólnak, ha baj van, de azt elfelejtettem megkérdezni,hogy mikor.

2010. nov. 26. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!