Lombikos anyukák! Mikor tudtátok meg, hogy nem lehet természetes úton gyereketek?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy én pár nappal ezelőtt tudtam meg.Elég rossz érzés, nem tudom hova tenni és csak úgy néha rám jön a sírás is...:(Ti hogy viseltétek?Kérlek meséljetek!Illetve MINDEN ILYENNEL kapcsolatos történetet nagyon várnék, hogy hány próbálkozáson vagytok túl, sikerült e már e a lombik, milyen nemű lett(ek) a baba(ák). És hogy hogyan működik ez a lombikos dolog mert nem nagyon tudok még róla semmit...
16/L
2012. nov. 8. 22:29
11/14 A kérdező kommentje:
Egyébként félreértés ne essék én MÉG nem akarok gyereket!
2012. nov. 8. 23:19
12/14 anonim válasza:
Itt valami nem tiszta, senkinek a petefészke nem reagál a hímivarsejtre :)
De az orvostudomány akkora léptekkel halad, hogy mire majd szeretnél babát - gondolom, úgy 10 év múlva - addigra ki tudja, miféle lehetőségek lesznek. Szóval fel a fejjel!
13/14 anonim válasza:
szerintem is addigra amire Te oda jutsz már ezer új technika lesz. Már manapság is azt mondják hogy szinte már csak annak a nőnek nem "csinálnak" gyereket akinek nincs méhe....
14/14 A kérdező kommentje:
Hát...köszönöm a válaszokat.:)
2012. nov. 9. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!