Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lombikos anyukák! Mikor...

Lombikos anyukák! Mikor tudtátok meg, hogy nem lehet természetes úton gyereketek?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy én pár nappal ezelőtt tudtam meg.Elég rossz érzés, nem tudom hova tenni és csak úgy néha rám jön a sírás is...:(Ti hogy viseltétek?Kérlek meséljetek!Illetve MINDEN ILYENNEL kapcsolatos történetet nagyon várnék, hogy hány próbálkozáson vagytok túl, sikerült e már e a lombik, milyen nemű lett(ek) a baba(ák). És hogy hogyan működik ez a lombikos dolog mert nem nagyon tudok még róla semmit...

16/L

2012. nov. 8. 22:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Tényleg 16 éves vagy, vagy csak elírtad?
2012. nov. 8. 22:48
 2/14 A kérdező kommentje:
Tényleg 16 éves vagyok.Ilyennel nem viccelnék.
2012. nov. 8. 22:52
 3/14 A kérdező kommentje:
És nem is tudnám elírni...:/
2012. nov. 8. 23:00
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Mi az oka nálad? Ez általában késöbb szokott kiderülni.

Egyébként a legtöbbesetben már évek óta nagyon várnak a babára és ilyenkor már inkább kicsi megnyugvás mivel igy van esély hogy hamarosan sikerülni fog.

2012. nov. 8. 23:01
 5/14 anonim ***** válasza:
Annak hogy milyen nemű lesz a baba semmi köze a lombikhoz.
2012. nov. 8. 23:03
 6/14 A kérdező kommentje:
A gond az, hogy egyáltalán nincs menstruációm.Erre most gyógyszereket szedek és majd műteni is kell...Hát amikor a 16-ot betöltöttem akkor elmentünk nődokihoz mert akkor már ugye ajánlott...és így kiderült.Egész nyáron vérvételekre, orvosokhoz jártam.
2012. nov. 8. 23:06
 7/14 A kérdező kommentje:
Tudom csak szívesen olvasnám mások történeteit.
2012. nov. 8. 23:06
 8/14 anonim ***** válasza:
Hát azért beindulhat az még. Egyáltalán enm biztos hogy lombik kell, lehet elég az inszemináció is. Sőt én ismerek olyat aki nem menstruált csak kb évi 2-t, amikor gyereket akart elment orvoshoz, kapott clostilbegitet (ez serkenti a peteérést) és össze is jött a gyerek, ágyban párnák közt természetes úton. Mind két alkalommal. lehet szerencséje is volt mivel rögtön elsőre mindkettőnél sikerült, de akkor sem gáz ha nem elsőre hanem 2-ra 3-ra sikerül csak, a lényeg hogy sikerül....
2012. nov. 8. 23:11
 9/14 anonim ***** válasza:
Egyébként mit mondtak mi a gond?
2012. nov. 8. 23:11
 10/14 A kérdező kommentje:
Kisebb a petefészkem mint az átlagé és egyáltalán nem reagál hímivarsejtre.Így nem lehet gyerekem.Ja és van valami amit ki kell műteni ami később elrákosodhat.Eléggé magam alatt vagyok, elmagyarázta az orvos de már nem tudnám leírni...
2012. nov. 8. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!