Elviselhetetlenek a menstruációs görcseim! Ez természetes? Többi lent.
Figyelt kérdés
Minden hónapba mikor megjön az első két napban nem tudok felkelni, eszméletlenül görcsölök. Van egy alapfájás ami nem annyira vészes, de folyamatos görcseim vannak amik ellen nem tudok mit tenni, az ágyban fekszek összegörnyedve és nyöszörgök. Fal fehér színem van, napi 3-4× hányok, és kajára se tudok nézni. Eddig suliba jártam, a tanáraim megszokták hogy havi 1-2napot nem megyek be, de ha most dolgozni fogok, ezt hogy tudom megoldani??? Kérlek segítsetek!2012. okt. 14. 11:30
1/3 A kérdező kommentje:
Ja es kerlek ne gyertek a gyogyszerekkel, se a nospa, se a az algoflex, semmilyen gyógyszer nem segít.. ha meg kicsit sikerül enyhítenie kb fél óráig tart, de akkor sem múlik el a fájdalom csak kicsit enyhül.. félóránként meg nem fogok gyógyszert szedni...
2012. okt. 14. 11:34
2/3 anonim válasza:
Ha gyógyszerről hallani sem akarsz, akkor nem ártana nőgyógyászhoz menned.
Amúgy én is voltam így, fogamzásgátló szedése előtt, de abban az időben a Flector por (vényköteles) segített nekem, de az nem csak fél óráig volt jó, hanem kb fél napra.
3/3 anonim válasza:
Van egy nagyon hatásos szer, Ligetszépe olaj a neve. Egész hónapban kellene használnod. Napi 3x1 mokkáskanállal. Ha csak a menszesz alatt használod, akkor nem hatásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!