Volt már valakinek hüvelygyulladása e-colitól?
Figyelt kérdés
Nekem ezt mutatta ki a tenyésztés, a nődoki azt mondta, hogy a páromnak nem kell kezelés...az ő péniszen nem bújhattak meg a baktériumok? Tünete nincs.2012. nov. 8. 20:21
1/1 anonim 

válasza:

A férfiak az ilyeneket sokkal nehezebben kapják el, mint a nők, ám tőlük ugyanúgy vissza tudsz fertőződni, ha esetleg mégis maradt ott valami. De megbújhattak, válaszolva a kérdésedre, csak nála nem okoz semmilyen tünetet. Én azt javasolnám neked, amit nekem mondott az orvos: használjatok mindketten frezyderm intim segítséget, mert az meggátolja a gombák és baktériumok szaporodását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!