Volt már valakinek hüvelygyulladása? Ha igen milyen tünetekkel járt?
Figyelt kérdés
Hüvelygyuszim van, de voltam dokinál volt is kezelés de még nem múlt el, holnapután megyek vissza hozzá, mert sokszor az alhasam is fájlalom, folyásom a gyuszi kezdetén nagyon sok volt, most már nem igazán tapasztalom, csak ezt az alhasi fájdalmat, meg néha olyan mintha maga a hüvelyem is fájna. Párommal babát szeretnénk, de így nem tudom, hogyan fog összejönni...2012. jan. 2. 15:02
1/2 anonim válasza:
Pár évvel ezelőtt volt. Nagyon kellemetlen, fájdalomra nem igazán emlékszem, ellenben rengeteg folyással járt, már tampont raktam fel (amit gondolom nem szabadott volna) mert nem volt elég a tisztasági betét. Amikor így eldurvult, aznap elmentem dokihoz, aki felírt jó pár napra hüvelygolyókat, attól szépen el is múlt. Ma már van egy 4 hónapos babám:) Úgyhogy hajrá!!
2/2 anonim válasza:
igen volt már többször is.egyszer mikor alhasi panaszaim voltak akkor petefészek gyulladásom volt, de az már régen történt.Mostanában is szokott lenni... canestennel megoldom. Ha bébit akartok, előtte úgyis mész vizsgálatokra ott kiderül minden, ajánlanak is gondolom vmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!