Bubuka33 kérdése:
Miért késik a menstruációm?
Figyelt kérdés
Sziasztok! van egy kis problémám, de még nem akarok orvoshoz menni. Mindig a menstruációm első napjától számítva 28.-35. napok között ingadozva jön meg...viszont mólt hónapban a 40. napra jött meg, akkor csináltam tesztet és negatív volt, és most is épp ma van a 40. nap, és úgy hallottam, hogy ha ennél többet késik, valószínű, hogy terhes az illető...a barátommal védekezünk gumival, de volt kétszer, hogy a nélkül, de kihúzta időben.. szerintetek???
Az nem ide illő válaszoktól kíméljetek!! köszi:)
2012. nov. 7. 08:33
1/3 A kérdező kommentje:
Ráadásul reggel a kezeim is bedagadtak...
2012. nov. 7. 08:53
2/3 anonim válasza:
" de volt kétszer, hogy a nélkül, de kihúzta időben."
Innentől kezdve az egész kérdés értelmetlen. :)
3/3 A kérdező kommentje:
a helyzet az, hogy tesztet csináltam, és negatív...de még mindig nem jött meg..azt hiszem ebből orvos lesz...:(
2012. nov. 7. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!