Mitől késik a menstruációm?
Figyelt kérdés
utoljára szeptemberben jött meg, rendszeresen élek nemi életet de védekezünk.. terhességre nem látok sok esélyt semmi jele nincsen.. és sosem volt rendszeres eddig is sokszor volt hogy két hónapot késett csak most azért picit más hogy már nem vagyok szűz és ezért félek..
15 éves vagyok
2012. nov. 6. 21:43
1/5 anonim válasza:
Ilyen korban ez előfordulhat, de azért egy tesztet csinálj szerintem, vagy egy orvoshoz is elnézhetnél
2/5 anonim válasza:
Mert ilyen fiatalon még normális.
3/5 anonim válasza:
még előfordulhat, nincs semmi gond.
De hallod, azért 15 évesen rendszerese nemi életet élni..??!!
4/5 A kérdező kommentje:
hát már több mint 1 éve együtt voltunk mikor lefeküdtünk.. úgyhogy szerintem így nemgáz, más ha minden héttel mással lennék :) ma megyünk és veszünk tesztet aztán kiderül
2012. nov. 8. 14:14
5/5 A kérdező kommentje:
negatív lett.. de attól mitől késhet?
2012. nov. 11. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!