Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » ! SOS-SOS-SOS! Mi lehet a...

! SOS-SOS-SOS! Mi lehet a baj? Internetről rendeltem egy alvó fehérnemű szettet. ( Sértő válaszokat nem kérek! )

Figyelt kérdés

Másnap kimostam kézzel, a fürdő vízeben.

Harmad nap estére fel vettem . De csak egy órát volt rajtam,

mert elmentem wc-re, és éreztem hogy csíp ahogy pisilek.

Mi lehet a baj???? Ma reggel is csípet a hogy pisiltem.És elég kellemetlen.:/

2012. nov. 6. 11:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
45%
Természetesen van felfázás!
2012. nov. 6. 18:58
 12/14 anonim ***** válasza:
Bakterium nincs a vizeletben, ha csak felfaztal. Bakterium akkor van, ha fertozest kaptal. Arra adnak antibiotikumot. Epp olyan ez tudod, mint a megfazas. Arra sem kell gyogyszer, mivel a hideg okozza
2012. nov. 6. 19:23
 13/14 anonim ***** válasza:
Na itt vannak azért problémák. Egészségügyben dolgozom. Higgyétek el, olyan, hogy felfázás csak a köznyelvben van. Ha csípő, égő vizelés van, azt bakteriális hólyaghurut okozza, amire a hideg hajlamosít. A sima megfázást sem a hideg okozza, hanem a vírusok, aminek a hideg esetleg kedvez. (hidegben legyöngül az immunrendszer). Tehát, ha valakinek ilyen tünete van, akkor orvoshoz kell menni vizeletvizsgálatra.
2012. nov. 6. 19:59
 14/14 anonim ***** válasza:

A hideg kitágítja az ereket, gyengíti az immunrendszert és könnyebben kap el az ember kórokozókat, legyen az vírus, baktérium.

A köznyelv nevezi a húgyhólyaghurutot felfázásnak. Amit egyébként valóban bakteriális fertőzés okoz és arra kell az antibiotikum.

Olyan sincs, hogy valaki megfázott és arra nem kell gyógyszer! A vírusos fertőzést, ami együtt járhat torokgyulladással, köhögéssel, orrfolyással, azt nevezi a köznyelv meghűlésnek, pedig valójában a hidegnek csak annyi köze van hozzá, hogy legyengíti az immunrendszert, de valójában vírusos fertőzésről beszélünk.

A vírusos fertőzésre nincsen gyógyszer, mivel azt csak a szervezetünk tudja legyőzni, csak tüneteket enyhítő gyógyszerek vannak, amiket szedni lehet ilyenkor.

Ha bakteriális légúti fertőzésről van szó, akkor szoktak antibiotikumot adni, mert az antibiotikum győzi le a baktériumokat.

És egy csípő, égő vizelet tünetegyüttest a húgyhólyaghurut okoz, amit pedig bakteriális fertőzés vált ki, szóval igen, vizeletvizsgálat, majd pedig antibiotikumos kezelés következik.

2012. nov. 7. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!