! SOS-SOS-SOS! Mi lehet a baj? Internetről rendeltem egy alvó fehérnemű szettet. ( Sértő válaszokat nem kérek! )
Másnap kimostam kézzel, a fürdő vízeben.
Harmad nap estére fel vettem . De csak egy órát volt rajtam,
mert elmentem wc-re, és éreztem hogy csíp ahogy pisilek.
Mi lehet a baj???? Ma reggel is csípet a hogy pisiltem.És elég kellemetlen.:/
A hideg kitágítja az ereket, gyengíti az immunrendszert és könnyebben kap el az ember kórokozókat, legyen az vírus, baktérium.
A köznyelv nevezi a húgyhólyaghurutot felfázásnak. Amit egyébként valóban bakteriális fertőzés okoz és arra kell az antibiotikum.
Olyan sincs, hogy valaki megfázott és arra nem kell gyógyszer! A vírusos fertőzést, ami együtt járhat torokgyulladással, köhögéssel, orrfolyással, azt nevezi a köznyelv meghűlésnek, pedig valójában a hidegnek csak annyi köze van hozzá, hogy legyengíti az immunrendszert, de valójában vírusos fertőzésről beszélünk.
A vírusos fertőzésre nincsen gyógyszer, mivel azt csak a szervezetünk tudja legyőzni, csak tüneteket enyhítő gyógyszerek vannak, amiket szedni lehet ilyenkor.
Ha bakteriális légúti fertőzésről van szó, akkor szoktak antibiotikumot adni, mert az antibiotikum győzi le a baktériumokat.
És egy csípő, égő vizelet tünetegyüttest a húgyhólyaghurut okoz, amit pedig bakteriális fertőzés vált ki, szóval igen, vizeletvizsgálat, majd pedig antibiotikumos kezelés következik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!