Ti fehérneműt hogyan szoktatok vásárolni? Felpróbáljátok az üzletben? Nem féltek, hogy már más is felpróbálta így érintkezik a nunitok másokéval és elkaptok valamilyen betegséget?
ezt azért cáfolnám..Jobb boltokban igenis lehet próbálni.
Normális lelkületű ember pedig a saját fehérneműjére próbálja,így csak ruha-ruha érintkezik..
Ez így ebben a formában nem igaz. Lehet próbálni, de csak a saját fehérneműre, tehát nem vetkőzöl le pucérra.
Amúgy én max. melltartót próbáltam fel eddig, bugyit soha.
A fürdőruhákban pedig van egy kis öntapadós nejlon ott, de azért azt is fehérneműre illik próbálni.
Hát,akkor elég gáz,üzletek a Triumph és társai...Amúgy igenis van,h szemrevételezés alapján nem tudsz bugyit vásárolni,pl egy hirtelenebb alakváltozásnál,mint terhesség,szülés után...Melltartóról nem is beszélve...
Na mindegy,kinek a pap,kinek a paplan..
Én eleve úgy megyek boltba, h bugyiért megyek, vagy ezért azért amazért. Vigyél magaddal egy saját bugyit és mérd össze a kettőt. Amúgy ha nincs becsomagolva én is szemrevételezés alapján veszem, (viszont sajna van olyan hely ahol csak a számozás van ráírva és nem szabad kibontani) na ott meg sem veszem!
23/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!