Másfél éve szedek fogamzásgátlót ,de abba akarom hagyni mert sok rosszat olvastam róla, de sajnos anyám nem engedi mert nem bízik bennem ,hogy védekezünk ha szexuális kapcsolatot létesítek. Hogy vegyem rá hogy ne kelljen szednem?
Figyelt kérdés
Nagykorú vagyok, de erőlteti ,hogy szedjem. És még azon kívül nogy nincs mensim más mellékhetás nincs, remélem nem is lesz. De azt mondja anyám attol még hogy nem menstruálok attol még lehetnek bajaim ha nem szedem a bogyot és ugy szexelek. Nagyon hiu vagyok a külsőmre azért félek szedni. De ha másfél év alatt nem lett bajom ugy tőle, nem híztam semmit akkor már ugye nem fogok?tegnap 17:27
1/16 A kérdező kommentje:
Slinda márkájút kell szednem ez csak 1 féle hormont tartalmaz amugy, de így is félek. Esetleg akinek voltak tapasztalatai ezzel a fogamzásgátlóval az írja le légyszíves.
tegnap 17:30
2/16 anonim 

válasza:

Erővel nem kényszeríthet semmilyen gyógyszer bevételére, nem kell rávenni, nem szeded és kész.
3/16 anonim 

válasza:

Nagykorukent semmire nem kenyszerithet, nem is ertem a szituaciot: elotte kell bevenned a tablettat es nezi ahogy lenyeled, vagy hogy? Te meg ezt meg is teszed neki?
4/16 A kérdező kommentje:
előtte kell bevennem mert nem bízik bennem mondom. Sajnos ez van.
tegnap 17:45
5/16 anonim 

válasza:

kamuszagot érzek...
1. egyszerűen nem veszed be. Megver? Bezár a lakásba? mindkettő bűncselekmény
6/16 A kérdező kommentje:
hát megbüntet ha nem veszem be nálunk igy megy. Csak arra vagyok amugy kíváncsi hogyha eddig nem lehet bajom a tabitol már nem is lesz?
tegnap 17:49
7/16 anonim 

válasza:

Ezt az orvosoddal kell megbeszélni, nem anyáddal
8/16 anonim 

válasza:

Oke, es mi tortenik ha nem veszed be? Kerlek reszletesen ird le pontosan milyen modon kenyszerit ra hogy bevegyel egy hormontablettat?
9/16 A kérdező kommentje:
Azt mondja hogy akkor nem mehetek oda ahova szeretnék és nem netezhetek ilyesmi.
tegnap 17:58
10/16 anonim 

válasza:

Mondd el neki, hogy a trombózisba vagy az embóliába bele lehet halni. Ez a vacak annyira fokozza a vérrögösödést, hogy ketyegő bomba a testedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!