Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Másfél éve szedek fogamzásgátl...

Másfél éve szedek fogamzásgátlót ,de abba akarom hagyni mert sok rosszat olvastam róla, de sajnos anyám nem engedi mert nem bízik bennem ,hogy védekezünk ha szexuális kapcsolatot létesítek. Hogy vegyem rá hogy ne kelljen szednem?

Figyelt kérdés
Nagykorú vagyok, de erőlteti ,hogy szedjem. És még azon kívül nogy nincs mensim más mellékhetás nincs, remélem nem is lesz. De azt mondja anyám attol még hogy nem menstruálok attol még lehetnek bajaim ha nem szedem a bogyot és ugy szexelek. Nagyon hiu vagyok a külsőmre azért félek szedni. De ha másfél év alatt nem lett bajom ugy tőle, nem híztam semmit akkor már ugye nem fogok?

tegnap 17:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

"előtte kell bevennem mert nem bízik bennem mondom"

Akkor nem veszed be. Ennyi. Mi történik?

Az más dolog, hogy nem kell elhinni minden hülyeséget, amit olvasol.

tegnap 18:16
 12/17 anonim ***** válasza:
#9: és akkor mi van?
tegnap 18:18
 13/17 anonim ***** válasza:
61%
Egyik barátnőm majdnem belehalt! Az agyába ment a vérrög!
tegnap 18:28
 14/17 anonim válasza:
95%

Hány éves vagy, kérdező?

Az is hagy maga után kivetnivalót, hogy anyád miért nem bízik benned és ebben a korban miért korlátozza a “netezést”, miért és mivel büntet.

ma 00:17
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Kamu!
ma 06:03
 16/17 anonim ***** válasza:
55%

Nagykorú vagy, nem tízéves. Viselkedj is felnőttként.

Nem kell magyarázkodni, meg ilyesmi, megmondod, hogy holnaptól nem szeded, pont.

ma 11:29
 17/17 anonim ***** válasza:
El kellene költözni ilyen mérgező környezetből. Kész röhej hogy hatni tud rád nagykorú létedre... Főleg ilyen témában.
ma 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!