Estelle fogamzásgátlót szedek, azonban feledékenység miatt sajnos rendszertelenül, nem ugyanabban az időpontban veszem be a gyógyszert minden nap, most a menstruációm után 1héttel barnázás, enyhe vérzésem van már 2. napja. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
A gyógyszert elszámolás miatt nem 7 nap kihagyás után kezdtem újra, hanem 6 nap után már új levélbe kezdtem. Ennek lehet köze a vérzésnek? Illetve előfordult, hogy kihagytam egy szemet, de azt aztán később pótoltam. Valami betegség állhat a háttérben? Rákszűrésen legutúbb októberben voltam. Előre is köszönöm.jún. 17. 19:34
1/4 anonim válasza:
Egy jó kis hormonzavar van kilátásban. Nem hiszem el hogy a vérzés a legnagyobb bajod (aminek egyébként köze nincs menstruációhoz). Tisztelt már meg azzal a szervezetedet hogy nem szopatod be ennyire a fogamzásgátló tabletta összevissza szedésével...
2/4 A kérdező kommentje:
Más panaszom, bajom nincsen, most van először ilyen, hogy vérzés menstruáció után...a neten olyat olvastam, hogy általában, polip, mióma van ennek a hátterében, nem inkább nálam is ez a valószínű?. A hormonzavart gondolom további gyógyszerrel lehet majd kezelni
jún. 17. 19:47
3/4 anonim válasza:
Azért van köztes vérzésed mert összevissza szeded a tablettát. Ennek így semmi értelme. Vagy szedd rendesen vagy hagyd a csodába. Állíts be ébresztőt hogy ne felejtsd el beszedni...
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! És ez okozhat egyébként kisebb alhasi fájdalmakat egyaránt?
jún. 17. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!