Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyász miket kérdez?

Nőgyógyász miket kérdez?

Figyelt kérdés

Még sosem voltam nőgyógyásznál, és félek, hogy mi lesz...

Megkérdezi, hogy szűz vagyok-e, mondom, hogy nem.

Megkérdezi, hogy élek e nemi életet megmondom, hogy nem.

De a vizsgálat során észreveheti, hogy mégis élek nemi életet? (maszturbálni szoktam rendszeresen)

23/L

2012. nov. 6. 08:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
64%
Nem kérdez semmi max hogy mikor szokott megjönni. Ha gyógyszer miatt mész akkor azt kell mondani. Mondani fogja hogy alul vetkőzz le és feküdj fel a székbe ennyi. Nem kell félni tőle gyorsan megvan, én nem éreztem semmit. 19L
2012. nov. 6. 08:14
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki szokott maszturbálni. De a nőgyógyász a nemi élet alatt a partnerkapcsolataidat érti főképpen, és nem a maszturbációt, amit minden normális ember művel magával.

Valószínűleg rákszűrést is fog végezni. Egy tüskés pálcával megkapirgálja a méhszájadat. Ezt érezni fogod (enyhe nyomás, és éles fájdalom közötti skálán). Betétet vigyél, mert a kapirgálás megsértheti a pici ereket is, és vérezhetsz.

2012. nov. 6. 08:31
 3/12 anonim ***** válasza:
Bármit is kérdez, azt csak azért teszi, hogy minél jobban tudjon gyógyítani, és tartozol neki azzal, hogy őszinte vagy!
2012. nov. 6. 08:39
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy szoktál maszturbálni, nem lehetsz terhes és fertőzéseket sem kaphatsz el, szóval az a nőgyógyásznak mindegy (és amúgy sem veheti észre)

Viszont azt pl megkérdezi majd, hogy mikor menstruáltál utoljára, ezt jó, ha pontosan tudod. Ezen kívül még azzal kapcsolatban fog kérdezni, amivel odamész nyilván. :)

2012. nov. 6. 09:45
 5/12 anonim ***** válasza:

Ez érdekes számomra, hogy írtad hogy már nem vagy szűz, de nemi életet még nem élsz. Ez fura. :O

Hogy hoztad ezt össze? :D

2012. nov. 6. 09:53
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válszokat!

Utolsó: Úgy hogy ezelőtt 2 évvel volt párom, de azóta nincs senkim...

2012. nov. 6. 11:20
 7/12 anonim ***** válasza:

Ne félj, ezen mindenkinek túl kell esni!

Ha esetleg olyan intim kérdést tesz fel, amit sértőnek érzel, akkor ne felelj rá. De nem valószínű...

2012. nov. 6. 11:34
 8/12 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem női nőgyógyászhoz menj, elötte pucérkodni és felfeküdni terpeszben talán elviselhetőbb.
2012. nov. 6. 11:35
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig olyan nőgyógyászhoz menj nemtől függetlenül, akit az ismerőseid ajánlanak. Attól, hogy valaki nő, még nem lesz jobb orvos és az is orbitális baromság, hogy jobban megérti a problémáidat. Nők között is vannak érzéketlen, bunkó orvosok és a férfiak között is vannak türelmes, megértő, szakmailag jól felkészültek.
2012. nov. 6. 12:46
 10/12 anonim ***** válasza:

Vagy teljesen félreérted, vagy szándékosan félre magyarázod szavaimat.

"az is orbitális baromság, hogy jobban megérti a problémáidat"

Ebben nagyot tévedsz, ez is olyan mint a gyereknek az anyukája és az apukája. Természetesen mindkettő nagyon, sőt talán ugyanannyira szereti a csemetéjét, de azért mégis ha fáj valami, akkor a gyerek az anyukája ölébe bújik és nem az apukájéba, (legfeljebb, ha anyuka nincs ott). És valamiért a bíróság is anyukának ítéli váláskor a gyereket, egy egy kivételtől eltekintve amikor nem lehet az anyjánál hagyni.

Márpedig azért csak tudják miért van ez így, nem a szakértelmét nézik, és viszgázniuk sem kell a szülőknek, hanem ez a természetes!

2012. nov. 6. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!