Nőgyógyász miket kérdez?
Még sosem voltam nőgyógyásznál, és félek, hogy mi lesz...
Megkérdezi, hogy szűz vagyok-e, mondom, hogy nem.
Megkérdezi, hogy élek e nemi életet megmondom, hogy nem.
De a vizsgálat során észreveheti, hogy mégis élek nemi életet? (maszturbálni szoktam rendszeresen)
23/L
Mindenki szokott maszturbálni. De a nőgyógyász a nemi élet alatt a partnerkapcsolataidat érti főképpen, és nem a maszturbációt, amit minden normális ember művel magával.
Valószínűleg rákszűrést is fog végezni. Egy tüskés pálcával megkapirgálja a méhszájadat. Ezt érezni fogod (enyhe nyomás, és éles fájdalom közötti skálán). Betétet vigyél, mert a kapirgálás megsértheti a pici ereket is, és vérezhetsz.
Attól, hogy szoktál maszturbálni, nem lehetsz terhes és fertőzéseket sem kaphatsz el, szóval az a nőgyógyásznak mindegy (és amúgy sem veheti észre)
Viszont azt pl megkérdezi majd, hogy mikor menstruáltál utoljára, ezt jó, ha pontosan tudod. Ezen kívül még azzal kapcsolatban fog kérdezni, amivel odamész nyilván. :)
Ez érdekes számomra, hogy írtad hogy már nem vagy szűz, de nemi életet még nem élsz. Ez fura. :O
Hogy hoztad ezt össze? :D
Köszönöm a válszokat!
Utolsó: Úgy hogy ezelőtt 2 évvel volt párom, de azóta nincs senkim...
Ne félj, ezen mindenkinek túl kell esni!
Ha esetleg olyan intim kérdést tesz fel, amit sértőnek érzel, akkor ne felelj rá. De nem valószínű...
Vagy teljesen félreérted, vagy szándékosan félre magyarázod szavaimat.
"az is orbitális baromság, hogy jobban megérti a problémáidat"
Ebben nagyot tévedsz, ez is olyan mint a gyereknek az anyukája és az apukája. Természetesen mindkettő nagyon, sőt talán ugyanannyira szereti a csemetéjét, de azért mégis ha fáj valami, akkor a gyerek az anyukája ölébe bújik és nem az apukájéba, (legfeljebb, ha anyuka nincs ott). És valamiért a bíróság is anyukának ítéli váláskor a gyereket, egy egy kivételtől eltekintve amikor nem lehet az anyjánál hagyni.
Márpedig azért csak tudják miért van ez így, nem a szakértelmét nézik, és viszgázniuk sem kell a szülőknek, hanem ez a természetes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!