Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hüvelygombám van a nőgyógyász hogyan vizsgál meg? /Mit kérdez?
első vizsgálat? nekem nem volt hüvelygombám, mikor elmentem hozzá. Megkérdezte, hogy szexuálisan aktív vagyok-e már (17vagyok). Meg persze gondolom megkérdezi, hogy mik a panaszok :)
van egy szék, amibe hanyatt fekszel, kétoldalt van két lábtartó, szerintem tök kényelmes :) csak ne feszengj, semmi extra. Vagy csak simán kézzel vizsgál(nekem úgy csinálta), vagy "kacsával"( csőrszerű eszköz), bár nem tudom, mert még én is csak egyszer voltam.
Bemész, köszönsz, elmondod, hogy miért is mentél, aztán mondja, hogy tessék vetkőzni, aztán kérdezi, hogy élsz-e szexuális életet, akkor a menzesz felől is érdeklődik, aztán kezdődik is a vizsgálat. Lehet bekukkant olyan "kacsával" (én se tom hogy hívják:) a hüvelyedbe, ami nem kellemetlen érzés, csak ne feszengj. Hát kb ennyi. Nem árt ha megvizsgál szerintem.
Remélem vmit segítettem:D
Ha nem élsz nemi életet, akkor orvostól függ, h hogyan vizsgál meg.
Vagy sehogy (gondolom kívülről ilyenkor is megnézi, csak nem nyúl be), vagy hüvelyen keresztül (persze óvatosabban), vagy végbélen keresztül.
Tőlem ezeket kérdezte (de én nem ilyen panasszal mentem hozzá):
kor?
magasság?
testsúly?
élek-e szexuális életet?
mivel védekezek?
mikor jött meg az első menstruációm?
mikor volt utoljára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!