Mi lesz az első nőgyóyásznál?
Cinkes kerdesek.
-Mit erzel?
-Szuz vagy-e?
-Menstrualsz-e?
-Milyen gyakorisaggal?
-Mihez tudnad hasonlitani
-Menyire faj ?
-Milyen hoszu ideig tart ?
Ha gyuladas, fertozesrol van szo valoszinuleg megkerdi, hogy szur/csip/eget-e ?
Valoszinuleg le kell majd vetkoz, hogy szemugyre vegyen, de ne izgulj tobb pin*at latott az a nogyogyasz mint te a sajat magadet.
Mindenképpen keressetek női orvost első alkalomra, mert azért nem mindegy, hogy ki elött vetkőzöl, és terpesztesz.
A gyereknőgyógyászaton szerintem, csak nők vannak, de azért érdeklődjetek elötte.
Ne hallgass az utolsóra. Az orvos kedvességét, empátiáját és szakértelmét egyáltalán a neme a neme határozza meg. Csak ahhoz menj, akit anyukád ajánl. Ő a legjobbhoz fog vinni, efelől nyugodt lehetsz.
Egyébként ez a probléma inkább urológiainak tűnik nekem, vizeletvizsgálatot igényel első körben.
Kb. azokat kérdezi mint amit az első írt.
Egyébként szűz lány vagy ?
Mert ha igen , akkor a "hátsó nyíláson" keresztül fog megvizsgálni, hogy nehogy felsértse a hártyát. Ja, és előtte tisztálkodj meg.
Természetesen a szakértelme nem a nemén múlik az orvosnak! De hol olvastatok olyat, hogy azon múlik?
Nem a szakértelmét ajánlottam a női orvosnak, hiszen az ugyanolyan mint a férfi orvosé, hanem a női voltából eredő nagyobb megértést és együttérzést, ami a vetkőzésből eredő szégyenérzetet csökkenti.
Olvassátok el mégegyszer, ha nem értettétek amit írtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!