Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha esetleg Chlamydia fertőzése...

Ha esetleg Chlamydia fertőzésem van azt a párom is elkaphatja tőlem?

Figyelt kérdés
Köszönöm!

2012. nov. 3. 16:45
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Meg számolgatod a felkiáltó jeleket, legközelebb százat fogok írni, hogy unalmadba legyen mit számolni. Hahahaha

A másik dolog normális válaszokat kérte, nem bunkót.

Na szia!

2012. nov. 6. 10:55
 12/15 anonim ***** válasza:

Csak én voltam hajlandó válaszolni, tehát velem kell beérned.

Ápolónő? Nyilván tudja, hogy az antibiotikumot a fertőzésre célzottan kell felírni (amihez nem árt tudni pontosan mi okozza), és kúraszerűen szedni az előírt mennyiségben az előírt ideig.

Most az ő maradékát eszed, vagy direkt neked íratta fel, mert nem vagy képes elmenni orvoshoz hónapok óta fennálló panaszokkal?

2012. nov. 6. 11:30
 13/15 anonim ***** válasza:

clamidia tuentmentes es meddoseget es mehenkivulit okoz a noknel

A ferfiak is elkapjak naluk is tunetmentes lehet konnyen kezelheto de a lakossag 35% fertozott vele.

Aztan csodalkoznak sok mehenkivuli terhesseg miatt.

A betegsegeket nem netten kell diagnosztizalni hanem dokinal egy hetvege belefer. Ha clamidiad lenne nem venned eszre.

2012. nov. 6. 16:41
 14/15 anonim ***** válasza:
Sajnos én is chlamydia gyanús vagyok, de még nem igazolódott be. Vetek kenetet, most elemzik!
2012. nov. 11. 20:38
 15/15 anonim ***** válasza:

Elozo valaszolo :A clamidya gyorsan es konnyen kezelheto addig ne szexelj csak oveszerrel. Semmi gond akar egy het is belefer aztan szepen beveszed az antibiotikumot es egy heten belul elmulik.

A tovabbiakban ovszer nem rossz otlet mert mint irtam 35% a felnotteknek fertozott.

2012. nov. 11. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!