Túlzott szénhidrát beviteltől előfordulhat szőrösödés?
Már az egész arcom szőrös, az orrom hegye is, a homlokom is...Szinte mindenhol. :(
Voltam vérvételen, a hormonjaim rendben vannak, csak a cukrom magas.
Orvos még nem látta az eredményemet,viszont ott vannak a referencia értékek, és azok szerint a hormonjaimmal nincs semmi, viszont a cukrom...
Most endokrinológust vadászom, de elég kevesen vannak azon a környéken, ahol lakom. :(
Szia, budapesti orvost tudok neked ajánlani, aki szakmailag profi. dr Balázs Csaba endokrinológus. Sajnos az állami rendelésére (irgalmas Kórház) kb 1 év a bejutási idő, a magánrendelésre (budai allergiaközpontban dolgozik) pár hónap, de ha van üresedés, akkor 1-2 hét alatt bejutsz. Engem és sok más ismerősömet is ő hozott rendbe, szomszédomnak sikerült végre teherbe esnie segítségével.
Szerintem megér egy utat pestre (ami 3 út lesz, mert utána behív a kórházba laborvizsgálatra és ultrahangra). Nagyon nagy nevű professzor, az interneten is számos írását megtalálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!