5 napos családi kirándulás lesz.Nekem pont akkor fog megjönni,ami nem is lenne akkora nagy baj,csakhogy nagyon erős a vérzésem.Éjszaka legnagyobb betéttel,két bugyival,vastag nadrágon is átázok,úgy hogy az ágynemű is olyan sokszor.Nappal pedig 1-2 óra alatt átázok,az első 2-3 napon.És mindemellett rettenetes görcseim vannak.A kirándulásra olyan túrákat szerveztek ahol szinte lehetetlen lenne betétet cserélni,és éjszaka is szörnyű lenne ha össze véreznék mindent.Ezért mondtam anyuéknak hogy nem szeretnék elmenni.Elmondtam azt is,hogy miért (csak anyumnak) de ő persze nem érti meg,és semmiféleképp nem engedi,hogy itthon maradjak.Tampont ne is mondjátok,mert már 2 dobozzal elhasználtam,minden pózba,ellazulva,stb. de sehogy nem ment fel,nagyon fáj. Mivel tudnám meggyőzni szüleim,hogy ne kelljen mennem?Vagy mit csináljak az átázás ellen? Köszönöm a válaszokat előre is :( 15/L
Hát igen pedig anyudnak meg kéne értenie. Mi is úgy megyünk kirándulni, amikor anyumnak eláll a mensije mert ő is görcsöl és kész szenvedés lenne az egész. :S
Nekem pont tegnap jött meg először és jól szót értettünk egymással, mindent megmutatott szal..meg kéne értenie anyudnak. Szerencsére én meg sem érzem hogy megvan de még elég szokatlan ez nekem...:S
Anya is mondta hogy jó hogy még a kirándulás előtt jön meg nekem is. Nem tudom anyud mért ilyen igazán megérthetné...el kéne azt a kirándulást halasztani...és akkor max később mentek...de tele szenvedéssel a kirándulást nem lehet élvezni az biztos!
2009. aug. 11. 11:47
12/14 A kérdező kommentje:
Örülök,hogy legalább ti megértetek. Úgy volt a kirándulás is megbeszélve,hogy hamarabb lesz,direkt kértem szüleimtől.Aztán gondoltak egyet,hogy nekik mégis jobb lenne később és átrakták.A szállás lefoglalták,kifizették. Úgyhogy sajnos nem hiszem,hogy lenne rá esély,hogy itthon maradhassak.Anyum pedig győzhetetlen.
2009. aug. 11. 11:51
13/14 anonim válasza:
Milyen fura anyud van neked, hogy Rád nem is gondol! A lényeg, hogy neki jó legyen, az már hogy neked épp akkor lesz meg az már le van pottyantva magasról...sajnállak :(
2009. aug. 11. 11:53
14/14 anonim válasza:
Én is sajnállak. Akkor viszont muszáj lenne elmenned, a foglalás miatt is. Azt hittem csak kiruccantok és kész. Tamponnal meg szerintem is próbálkozz majd később. Sokkal könnyebb úgy, hidd el.
Kirándulásra meg vigyél jó sok betétet és vattát, szoros bugyit, sötét alsót, plusz lepedőt, amit ráteszel az ágyra és ha véletlenül átázol, akkor azt kidobod a szennyesbe és kész.
Csináld úgy, hogy felkelsz éjszaka és kicseréled a cuccost. Mást nem tudsz csinálni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!